Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Суфле з яблук з желатином

Суфле з яблук з желатином

Суфле з яблук з желатином
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Приготувати суфле з яблук з желатином в домашніх умовах? Немає нічого простіше! Швидкий і дуже якісний рецепт, який мені розповів кухар фешенебельного ресторану. Так що рецепт - що треба!

Опис приготування:
Мені здається, що такий рецепт приготування суфле з яблук з желатином припаде до смаку всім любителям ніжних і легких десертів, в холодному вигляді, та з кулькою морозива - просто смакота! Але, до речі, цей класичний рецепт суфле з яблук з желатином сприймає варіації, ви можете використовувати його як начинку для пирогів і тортів, просто замість того, щоб заховати його в формочках в холодильник, починайте промащувати коржі. Удачі!

Призначення: На полуденок

Основний інгредієнт:
Фрукти/Яблука
Блюдо: Випічка/Суфле

Інгредієнти:
  • Яєчні жовтки - 6 Штук
  • Вершки - 400 мілілітрів
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Желатин - 20 Грам
  • Яблука - 4 Штуки
  • Лайм - 1 Штука
  • Цукор - 150 Грам

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Суфле з яблук з желатином
Суфле з яблук з желатином 1. Яблука очищаємо від шкірки і насіння. Нарізаємо часточками, поливаємо соком лайма, відправляємо в морозилку. Желатин розводимо в 50 мл холодної води. Суфле з яблук з желатином 2. У каструлі змішаємо половину вершків і половину цукру, а молоко вливаємо все. Доводимо майже до кипіння. Суфле з яблук з желатином 3. Жовтки збиваємо з цукром, вводимо в молочну суміш. Сюди ж - набряклий желатин. Варимо такий крем ще приблизно п'ять хвилин. Суфле з яблук з желатином 4. Яблука дістаємо з морозилки і збиваємо в блендері. Ті, хто любить покіслее, можуть додати половинку лайма разом з цедрою. Суфле з яблук з желатином 5. Половину вершків збиваємо в пишну піну, змішуємо яблучну крихту, збиті вершки і крем. Суфле з яблук з желатином 6. Заливаємо в одну велику форму або в маленькі. Розміщуємо в холодильник, поки не застигне. Потім можна перевернути і вийняти з формочок. Смачного!
Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Суфле з яблук з желатином - Улюблена страва для багатьох людей.

Як приготувати Суфле з яблук з желатином у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту.
Категорія: Випічка Переглядів: 343   
Схожі рецепти страв з фото:
Суфле з яблук в мультиварки
Суфле з яблук з манною крупою
Малинове варення з желатином
Суфле з яблук і сиру
Варення з яблук з желатином
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.