Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт &Катерина&

Торт &Катерина&

Торт  Катерина
Час приготування: 1 ч. 30 хв
На замітку любителям солоденького пропоную вишуканий і смачний, але досить простий рецепт торта Катерина raquo ;. Його можна приготувати навіть на святковий стіл, адже виглядає він неймовірно красиво.

Опис приготування:
1. Як зробити торт Катерина raquo ;? Складного нічого немає. Для приготування коржа необхідно збити яйця з цукром до білого. Додати сметану і ще раз ретельно збити.
2. Поступово ввести заздалегідь просіяне борошно і розпушувач. Акуратно перемішати, щоб не було грудочок.
3. Готове тісто необхідно розділити на 3 частини. Першу з'єднати з какао, другу з какао і подрібненими горіхами, а третю - з подрібненим маком.
4. Відправити тісто в заздалегідь розігріту духовку. Кожен корж випікається близько 12-15 хвилин (готовність перевірити зубочисткою). Коржі добре остудити.
5. У ледь теплі вершки всипати желатин. Залишити його набухати (якщо желатин НЕ швидкорозчинний, поставити на повільний вогонь і трохи підігріти, не доводячи до кипіння).
6. Сметану для крему з'єднати з цукром, ретельно перемішати. Додати розчинений желатин.
7. На дно рознімної форми викласти корж з горіхами і змастити рясно кремом.
8. Зверху корж з маком, також змащений кремом.
9. Третій корж нарізати невеликими шматочками і викласти в залишився крем. Акуратно перемішати.
10. Викласти шматочки зверху і вилити залишки крему.
11. Шоколад розтопити на водяній бані і полити їм торт. При бажанні зверху можна прикрасити нарізаним мармеладом або сухофруктами.

От і все, торт Катерина в домашніх умовах готовий. Тепер його потрібно відправити в холодильник мінімум на 4 години, а краще на ніч.

Призначення: На святковий стіл/День народження

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто/Мак
Блюдо: Випічка/Торти
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Яйця - 3 Штуки
  • Цукор - 400 Грам (250 в тісто, 150 в крем)
  • Сметана - 900 Грам (300 в тісто, 600 в крем)
  • Борошно - 300 Грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Какао - 4 Ст. ложки
  • Мак - 1 Ст. ложка
  • Горіхи - 100 Грам
  • Желатин - 20 Грам
  • Вершки - 100 мілілітрів
  • Шоколад - 50 Грам
  • Мармелад - 2-3 Штук

Кількість порцій: 1
Перед вами простий рецепт приготування Торт Катерина raquo ;. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Торт Катерина raquo ;. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Торт Катерина raquo ;.
Категорія: Випічка Переглядів: 294   
Схожі рецепти страв з фото:
Торт &День і ніч&
Торт &Нутелла&
Торт &Адажіо&
Торт &Лебедине озеро&
Торт &Катерина&
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.