Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Вівсяні булочки з кленовим сиропом

Вівсяні булочки з кленовим сиропом

Вівсяні булочки з кленовим сиропом
Час приготування: 40 хв
Рецепт приготування булочок з пшеничного борошна, вівсяних пластівців, молока і кленового сиропу.

Опис приготування:
Ці вівсяні булочок не тільки солодкі і смачні, а й корисні.

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Крупи/Мука і тісто/Мука/Вівсянка
Блюдо: Випічка/Булочки
Географія кухні: Північна і Південна Америка/Американська

Інгредієнти:
  • борошна - 1 3/4 Чашки
  • пшеничного борошна - 1/2 склянки
  • вівсяних пластівців - 1/2 Чашки
  • розпушувача - 1 Ст. ложка
  • цукру - 1 Ст. ложка
  • солі - 1/2 чайної ложки
  • вершкового масла - 3/4 Чашки (несолоного)
  • кленового сиропу - 1/4 Чашки
  • молока або кефіру - 1/4 склянки
  • яйце - 1 Штука

Кількість порцій: 4-6

Як приготувати Вівсяні булочки з кленовим сиропом
Вівсяні булочки з кленовим сиропом 1. Вершкове масло нарізати на шматки. Розігріти духовку до 200 градусів. Змастити маслом або вистелити пергаментним папером. Змішати борошно, вівсяні пластівці, розпушувач, цукор і сіль разом у великій мисці. Додати нарізане масло в сухі інгредієнти і перемішати пальцями, поки суміш не буде нагадувати крихти. У невеликій мисці змішати молоком і сироп, потім додати в борошняну суміш і добре перемішати руками або гумовим шпателем. Якщо це здається занадто сухим, додати трохи молока, але не переборщіть, щоб тісто не стало липке. Вівсяні булочки з кленовим сиропом 2. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто завтовшки 3 см. Використовуючи різак для печива або форму вирізати з тіста гуртки і викласти їх на підготовлений лист, щоб вони не стикалися один з одним. Збити яйце в мисці і змастити коржі глазур'ю. Вівсяні булочки з кленовим сиропом 3. Випікати протягом 20-25 хвилин, поки булочки не стануть злегка золотавими. Подавати теплими. Ви також можете подавати булочки на наступний день.

Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Вівсяні булочки з кленовим сиропом. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Вівсяні булочки з кленовим сиропом ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких.
Категорія: Випічка Переглядів: 333   
Схожі рецепти страв з фото:
Солодкі булочки
Булочки з корицею і горіхами
Булочки з журавлиною і лимоном
Вівсяні коржі з глазур'ю
Булочки до чаю пісні
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.