Час приготування: 2 ч. 0 хв
Домашні пиріжки - це відмінний варіант ситного перекусу. Начинки можна придумати абсолютно будь-які, кожен раз дивуючи новими смаками. Пропоную вам один з таких варіантів - пиріжки з рибою і рисом.
Опис приготування:
Пиріжки з рибою і рисом - це досить економний варіант. Використовувати можна будь-які консерви, а кількість рису злегка збільшити. Такі пиріжки відмінно підійдуть для пікніка великою компанією, коли хочеться нагодувати і смачно, і не дуже затратно.
Призначення:
На сніданок/На обід
Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Блюдо:
Випічка/Пиріжки
Інгредієнти:
- Тепла вода або молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - 1 Ст. ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - ??4 Ст. ложки
- Дріжджі - 11 Грам
- Борошно - 5-6 Склянок
- Рибні консерви - 250 Грам
- Рис - 150-200 Грам
- Цибулина - 1 Штука
Кількість порцій: 25-30
Як приготувати Пиріжки з рибою і рисом

1. Цей рецепт приготування пиріжків з рибою і рисом передбачає саме звичайне тісто - без використання яєць і молока. При бажанні, можна зробити і будь-яке інше тісто для несолодкої випічки. Для початку необхідно відправити у глибоку миску теплу воду і розчинити в ній дріжджі.

2. Якщо ви впевнені в якості дріжджів, то можна відразу додати дрібку солі, цукор і рослинне масло (можна додати розтоплений маргарин або вершкове масло). Також можна залишити дріжджі на час, щоб переконатися, що вони працюють.

3. Далі справа за малим - поступово вводити борошно і ретельно перемішувати. Борошно попередньо краще просіяти.

4. Коли тісто стане щільним і досить еластичним, його можна накрити рушником і залишити в теплому місці на деякий час, щоб воно підійшло.

5. Цей час можна використовувати для приготування начинки, що дозволить зробити пиріжки з рибою і рисом в домашніх умовах досить швидко. Рис залити холодною водою (з розрахунку 1 до 2) і поставити на вогонь. Довести до кипіння, посолити за смаком і варити до готовності. Потім його потрібно як слід остудити.

6. Тим часом можна очистити і нарізати цибулину.

7. При бажанні цибулю можна обдати окропом, щоб прибрати зайву гіркоту або обсмажити на сковороді з невеликою кількістю масла.

8. Тепер всі інгредієнти начинки можна з'єднати разом.

9. Ретельно перемішавши, можна додати дрібку солі, перцю або інших спецій за смаком.

10. Підійшло і увеличившееся в розмірі тісто можна злегка обмять і знову залишити в сторону.

11. Якщо часу не дуже багато, то можна відразу починати роботу з тестом. Щоб тісто не липло до рук, їх краще всього змастити невеликою кількістю рослинної олії. Відокремивши невеликий шматочок, розім'яти його руками і зробити корж. У середину покласти приготовлену начинку.

12. Ретельно заліпити краї і поставити на вогонь сковороду з рослинним маслом, щоб воно як слід розігрілося.

13. Надіслати на сковороду пиріжки і смажити на середньому вогні. При бажанні можна накрити кришкою.

14. Ось такий простий рецепт пиріжків з рибою і рисом. Обсмаживши їх з двох сторін, можна викласти на паперову серветку, а потім подавати до столу.
Ви напевно не з чуток знаєте, що Пиріжки з рибою і рисом - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Пиріжки з рибою і рисом в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар.