Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Пиріжки з рибою і рисом

Пиріжки з рибою і рисом

Пиріжки з рибою і рисом
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Домашні пиріжки - це відмінний варіант ситного перекусу. Начинки можна придумати абсолютно будь-які, кожен раз дивуючи новими смаками. Пропоную вам один з таких варіантів - пиріжки з рибою і рисом.

Опис приготування:
Пиріжки з рибою і рисом - це досить економний варіант. Використовувати можна будь-які консерви, а кількість рису злегка збільшити. Такі пиріжки відмінно підійдуть для пікніка великою компанією, коли хочеться нагодувати і смачно, і не дуже затратно.

Призначення: На сніданок/На обід

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Блюдо: Випічка/Пиріжки

Інгредієнти:
  • Тепла вода або молоко - 500 мілілітрів
  • Цукор - 1 Ст. ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - ??4 Ст. ложки
  • Дріжджі - 11 Грам
  • Борошно - 5-6 Склянок
  • Рибні консерви - 250 Грам
  • Рис - 150-200 Грам
  • Цибулина - 1 Штука

Кількість порцій: 25-30

Як приготувати Пиріжки з рибою і рисом
Пиріжки з рибою і рисом 1. Цей рецепт приготування пиріжків з рибою і рисом передбачає саме звичайне тісто - без використання яєць і молока. При бажанні, можна зробити і будь-яке інше тісто для несолодкої випічки. Для початку необхідно відправити у глибоку миску теплу воду і розчинити в ній дріжджі. Пиріжки з рибою і рисом 2. Якщо ви впевнені в якості дріжджів, то можна відразу додати дрібку солі, цукор і рослинне масло (можна додати розтоплений маргарин або вершкове масло). Також можна залишити дріжджі на час, щоб переконатися, що вони працюють. Пиріжки з рибою і рисом 3. Далі справа за малим - поступово вводити борошно і ретельно перемішувати. Борошно попередньо краще просіяти. Пиріжки з рибою і рисом 4. Коли тісто стане щільним і досить еластичним, його можна накрити рушником і залишити в теплому місці на деякий час, щоб воно підійшло. Пиріжки з рибою і рисом 5. Цей час можна використовувати для приготування начинки, що дозволить зробити пиріжки з рибою і рисом в домашніх умовах досить швидко. Рис залити холодною водою (з розрахунку 1 до 2) і поставити на вогонь. Довести до кипіння, посолити за смаком і варити до готовності. Потім його потрібно як слід остудити. Пиріжки з рибою і рисом 6. Тим часом можна очистити і нарізати цибулину. Пиріжки з рибою і рисом 7. При бажанні цибулю можна обдати окропом, щоб прибрати зайву гіркоту або обсмажити на сковороді з невеликою кількістю масла. Пиріжки з рибою і рисом 8. Тепер всі інгредієнти начинки можна з'єднати разом. Пиріжки з рибою і рисом 9. Ретельно перемішавши, можна додати дрібку солі, перцю або інших спецій за смаком. Пиріжки з рибою і рисом 10. Підійшло і увеличившееся в розмірі тісто можна злегка обмять і знову залишити в сторону. Пиріжки з рибою і рисом 11. Якщо часу не дуже багато, то можна відразу починати роботу з тестом. Щоб тісто не липло до рук, їх краще всього змастити невеликою кількістю рослинної олії. Відокремивши невеликий шматочок, розім'яти його руками і зробити корж. У середину покласти приготовлену начинку. Пиріжки з рибою і рисом 12. Ретельно заліпити краї і поставити на вогонь сковороду з рослинним маслом, щоб воно як слід розігрілося. Пиріжки з рибою і рисом 13. Надіслати на сковороду пиріжки і смажити на середньому вогні. При бажанні можна накрити кришкою. Пиріжки з рибою і рисом 14. Ось такий простий рецепт пиріжків з рибою і рисом. Обсмаживши їх з двох сторін, можна викласти на паперову серветку, а потім подавати до столу.

Ви напевно не з чуток знаєте, що Пиріжки з рибою і рисом - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Пиріжки з рибою і рисом в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар.
Категорія: Випічка Переглядів: 262   
Схожі рецепти страв з фото:
Пиріжки з рибою
Пиріжки з рисом і яйцем
Пиріжки з лівером
Пиріжки з рисом і рибою
Пиріжки з рисом і родзинками
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.