Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт Пташине молоко на желатині

Торт Пташине молоко на желатині

Торт Пташине молоко  на желатині
Час приготування: 7 ч. 0 хв
Сьогодні хочу з вами поділиться оригінальним, але дуже простим рецептом торта" Пташине молоко" на желатині. Виходить набагато швидше, а суфле буде неймовірно ніжним, але пружним! Приголомшливо на смак!

Опис приготування:
Взагалі, я завжди боялася випічки і вже тим більше такої серйозної справи, як випікання тортів. Але от був у мене вільний день, вирішила поекспериментувати. Результатом і став цей рецепт приготування торта" Пташине молоко" на желатині! Домашні були в такому неймовірному захваті, що я розповім і вам, як приготувати торт" Пташине молоко" на желатині!

Призначення: На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Яйця/Желатин
Блюдо: Випічка/Торти

Інгредієнти:
  • Бісквіт - 2 Штуки
  • Яйця - 10 Штук
  • Желатин - 30 Грам
  • Масло вершкове - 200 Грам
  • Цукор - 300 Грам
  • Молоко - 200 мілілітрів
  • Борошно - 1 Ст. ложка

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Торт Пташине молоко на желатині
Торт Пташине молоко  на желатині 1. Желатин розводимо, як показано на упаковці. Жовтки змішаємо з цукром і молоком. Желатин вливаємо сюди ж. Борошно всипаємо поступово. На водяній бані тримаємо, поки не загусне. Додамо тепер розм'якшене вершкове масло, зіб'ємо міксером і остудити. Торт Пташине молоко  на желатині 2. Білки збиваємо в міцну піну разом з цукром. Торт Пташине молоко  на желатині 3. Змішаємо дві маси, щоб білки не опало при цьому. Торт Пташине молоко  на желатині 4. Бісквітні коржі, якщо треба, випікаємо самі або ж подрумяним в духовці покупні. Остудимо, викладемо суфле і - в холодильник до охолодження! Торт Пташине молоко  на желатині 5. Через п'ять-сім годин суфле вже повністю схопиться. Можна такий торт прикрасити шоколадною глазур'ю або свіжими ягодами - як хочете.

Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Торт Пташине молоко на желатині, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Торт Пташине молоко на желатині. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям!
Категорія: Випічка Переглядів: 273   
Схожі рецепти страв з фото:
Пташине молоко під вишневим желе
Торт Пташине молоко
Торт Пташине молоко зі згущеним молоком
Торт &Пташине молоко& без випічки
Торт Пташине молоко без яєць
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.