Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт &Холодне серце&

Торт &Холодне серце&

Торт  Холодне серце
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Ніжний, що тане в роті торт холодне серце - незамінний варіант десерту в спекотну літню пору і не тільки! Порадуйте своїх близьких з цим рецептом.

Опис приготування:
Торт Холодне серце мені подобається тому, що після приготування він може спокійно кілька днів стояти в холодильнику і залишатися смачним! Як і багато торти, він готується за принципом коржів і крему. Деяким він здасться сильно нудотним (банка згущеного молока, та ще й цукор), але для початку Ви можете використовувати не всю банку (на смак і колір, як говориться). Для приготування торта Холодне серце головне - спекти правильно коржі, щоб вони були рівними і не Клеклі всередині. дивимося докладний рецепт.

Призначення: На полуденок/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Блюдо: Випічка/Торти

Інгредієнти:
  • Борошно - 4 Склянки
  • Банку згущеного молока - 1 Штука
  • Цукор - 1 Стакан
  • Мед - 5 Ст. ложок
  • Маргарин - 100 Грам
  • Вершкове масло - 300 Грам
  • Яйця - 2 Штуки
  • Ванілін - 2 Грамма
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Волоські горіхи, чорнослив - За смаком (для прикраси)

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Торт Холодне серце
Торт  Холодне серце Підготуйте інгредієнти. Відразу зваріть згущене молоко (прямо в банку у великій кількості води, хвилин 60-70). Тим часом робимо тісто і коржі. Торт  Холодне серце У мисці збийте яйця, стакан цукру і ванілін. Додаємо 70 грам маргарину, чайну ложку соди і 5 столових ложок меду (раджу використовувати липовий). а тепер на водяній бані тримаємо нашу миску, все поступово, але ретельно перемішуємо до однорідної маси. Торт  Холодне серце Потім додаємо в миску борошно, замішуємо тісто, щоб до рук не липло. Торт  Холодне серце Ділимо тісто на 7 частин, скачуємо в кульки. Торт  Холодне серце Розкачуємо коржі за формою для випікання (якщо є для піци - сміливо використовуємо!). Форму змащуємо маргарином. Торт  Холодне серце Випікаємо при 180 С хвилин 12-13. Коржі повинні добре підрум'янитися. Торт  Холодне серце Даємо коржам охолонути. А тепер займемося кремом: змішуємо масло і згущене молоко. Торт  Холодне серце Змішуємо міксером до ось такої маси. Торт  Холодне серце Беремо 6 коржів (один не чіпайте). По черзі змащуємо їх кремом, зверху останній шар теж покриваємо кремом. Торт  Холодне серце Тепер сьомий корж подрібніть в блендері (можна разом з волоськими горіхами). Посипаємо цією крихтою повністю. Ось наш торт Холодне серце і готовий! Прикрасити можна тими ж волоськими горіхами і чорносливом. Даємо постояти торту в холодильнику перед подачею. Смачного!
У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Торт Холодне серце - Страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Торт Холодне серце в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Торт Холодне серце смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству.
Категорія: Випічка Переглядів: 318   
Схожі рецепти страв з фото:
Торт Машенька
Торт чорносливовий
Торт &Олена&
Торт кефірний
Торт на сковороді зі згущеним молоком
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.