Торт &Холодне серце&![]() Час приготування: 3 ч. 0 хв Ніжний, що тане в роті торт холодне серце - незамінний варіант десерту в спекотну літню пору і не тільки! Порадуйте своїх близьких з цим рецептом. Опис приготування: Торт Холодне серце мені подобається тому, що після приготування він може спокійно кілька днів стояти в холодильнику і залишатися смачним! Як і багато торти, він готується за принципом коржів і крему. Деяким він здасться сильно нудотним (банка згущеного молока, та ще й цукор), але для початку Ви можете використовувати не всю банку (на смак і колір, як говориться). Для приготування торта Холодне серце головне - спекти правильно коржі, щоб вони були рівними і не Клеклі всередині. дивимося докладний рецепт. Призначення: На полуденок/На святковий стіл Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Торти Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Торт Холодне серце ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Торт Холодне серце - Страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Торт Холодне серце в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Торт Холодне серце смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Випічка
Переглядів: 318