Час приготування: 1 ч. 30 хв
Торт Весна - Легкий, повітряний торт, який готується з свіжої полуниці і порадує всіх не тільки смаком, але і своїм красивим і апетитним зовнішнім виглядом.
Опис приготування:
Торт Весна готується досить просто. Головна умова - правильно приготований крем. Крем можна приготувати будь-якого кольору, додаючи трохи відповідного барвника. Торт Весна - Досить легкий торт, який дуже добре підходить і до чаю, і до кави, виглядає свіжим і апетитним. Успіхів і приємного апетиту!
Призначення:
На святковий стіл
Основний інгредієнт:
Ягоди/Полуниця/Мука і тісто
Блюдо:
Випічка/Торти
Інгредієнти:
- Борошно - 2,5 склянки
- Кукурудзяний крохмаль - 4 Ст. ложки
- Полуничне пюре - 1 Стакан
- Молоко - 1/4 склянки
- Яєчні білки - 6 Штук
- Ваніль - 1 Ст. ложка
- Цукор - 2 склянки
- Розпушувач - 2 чайні ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка (+1/4 чайна ложка для глазурі)
- Масло - 460 Грам
- Цукрова пудра - 5 Склянок
- Ванільний цукор - 4 чайні ложки
- Жирні вершки - 4 Ст. ложки
Кількість порцій: 8
Як приготувати Торт Весна

З свіжої або замороженої полуниці робимо 1 стакан пюре.

У пюре додаємо ваніль, молоко і яєчні білки. Збиваємо!

В окремій мисці змішуємо всі сипучі інгредієнти: борошно, сіль, розпушувач, кукурудзяний крохмаль, цукор

Потім додаємо 150 грам м'якого вершкового масла.

І збиваємо міксером. Повинні вийти вологі крихти.

Потім додаємо полуничне пюре і збиваємо міксером все близько 1 хвилини. Потім зупиняємо, перемішуємо все ложкою і збиваємо ще 1 хвилину на самій низькій швидкості.

Тісто ділимо на дві рівні частини, заливаємо у форми і випікаем в духовці близько 30-40 хвилин при температурі 170 градусів. Готовність коржів перевіряйте зубочисткою.

Робимо тепер крем для торта. У зручній чашці збиваємо розм'якшене масло. Додаємо до масла половину всієї кількості цукрової пудри, сіль. Після того як цукор розчиниться, додаємо другу половину цукрової пудри. Далі додаємо ваніль і вершки. Збиваємо все близько 4 хвилин. Крем повинен стати повітряним.

Нарізаємо полуницю.

Кремом змащуємо готові та остиглі коржі.

Викладаємо полуницю і додаємо ще один шар крему.

Торт зверху обмащуємо кремом, прикрашаємо і готово. Смачного!
Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Торт Весна raquo ;. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Торт Весна - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять!