Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт &Весна&

Торт &Весна&

Торт  Весна
Час приготування: 1 ч. 30 хв
Торт Весна - Легкий, повітряний торт, який готується з свіжої полуниці і порадує всіх не тільки смаком, але і своїм красивим і апетитним зовнішнім виглядом.

Опис приготування:
Торт Весна готується досить просто. Головна умова - правильно приготований крем. Крем можна приготувати будь-якого кольору, додаючи трохи відповідного барвника. Торт Весна - Досить легкий торт, який дуже добре підходить і до чаю, і до кави, виглядає свіжим і апетитним. Успіхів і приємного апетиту!

Призначення: На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Ягоди/Полуниця/Мука і тісто
Блюдо: Випічка/Торти

Інгредієнти:
  • Борошно - 2,5 склянки
  • Кукурудзяний крохмаль - 4 Ст. ложки
  • Полуничне пюре - 1 Стакан
  • Молоко - 1/4 склянки
  • Яєчні білки - 6 Штук
  • Ваніль - 1 Ст. ложка
  • Цукор - 2 склянки
  • Розпушувач - 2 чайні ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка (+1/4 чайна ложка для глазурі)
  • Масло - 460 Грам
  • Цукрова пудра - 5 Склянок
  • Ванільний цукор - 4 чайні ложки
  • Жирні вершки - 4 Ст. ложки

Кількість порцій: 8

Як приготувати Торт Весна
Торт  Весна З свіжої або замороженої полуниці робимо 1 стакан пюре. Торт  Весна У пюре додаємо ваніль, молоко і яєчні білки. Збиваємо! Торт  Весна В окремій мисці змішуємо всі сипучі інгредієнти: борошно, сіль, розпушувач, кукурудзяний крохмаль, цукор Торт  Весна Потім додаємо 150 грам м'якого вершкового масла. Торт  Весна І збиваємо міксером. Повинні вийти вологі крихти. Торт  Весна Потім додаємо полуничне пюре і збиваємо міксером все близько 1 хвилини. Потім зупиняємо, перемішуємо все ложкою і збиваємо ще 1 хвилину на самій низькій швидкості. Торт  Весна Тісто ділимо на дві рівні частини, заливаємо у форми і випікаем в духовці близько 30-40 хвилин при температурі 170 градусів. Готовність коржів перевіряйте зубочисткою. Торт  Весна Робимо тепер крем для торта. У зручній чашці збиваємо розм'якшене масло. Додаємо до масла половину всієї кількості цукрової пудри, сіль. Після того як цукор розчиниться, додаємо другу половину цукрової пудри. Далі додаємо ваніль і вершки. Збиваємо все близько 4 хвилин. Крем повинен стати повітряним. Торт  Весна Нарізаємо полуницю. Торт  Весна Кремом змащуємо готові та остиглі коржі. Торт  Весна Викладаємо полуницю і додаємо ще один шар крему. Торт  Весна Торт зверху обмащуємо кремом, прикрашаємо і готово. Смачного!
Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Торт Весна raquo ;. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Торт Весна - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять!
Категорія: Випічка Переглядів: 295   
Схожі рецепти страв з фото:
Торт з вівсяних пластівців
Шоколадний повітряний торт
Торт &Маша і ведмідь&
Торт &М'ячик& без випічки
Торт &Молочна дівчинка&
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.