Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт &Посмішка Шрека&

Торт &Посмішка Шрека&

Торт  Посмішка Шрека
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Вашій увазі - дуже простий рецепт торта" Посмішка Шрека", правда, в спрощеному вигляді. Вийде як би суфле, дуже ніжне і повітряне, так що вам точно сподобається свіжий смак і аромат!

Опис приготування:
Взагалі, класичний рецепт торта" Посмішка Шрека" передбачає чергувати шари фісташкового суфле з прошарком з малинового желе і суфле білого кольору, щоб передати кольору посмішки. Але мені, чесно кажучи, поєднання не сподобалося, а от від частини торта з фісташками я була без розуму - от і вирішила приготувати. Спробуйте і ви навчиться, як приготувати торт" Посмішка Шрека"!

Призначення: На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Яйця
Блюдо: Випічка/Торти

Інгредієнти:
  • Мигдаль - 60 Грам
  • Цукор - 2 склянки
  • Борошно - 0.5 склянки (60 грам - в бісквіт, 2 ст.л. - в мус.)
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Желатин листовий - 44 Грам
  • Фісташкова паста - 150 Грам

Кількість порцій: 5-6

Як приготувати Торт Посмішка Шрека
Торт  Посмішка Шрека 1. Зробимо горіховий бісквіт. 60 г меленого мигдалю змішати з 60 г цукру і 60 г борошна. Додамо одне яйце і два жовтки без білків. Ретельно змішаємо. Торт  Посмішка Шрека 2. 4 білки зіб'ємо з невеликою кількістю цукру до гострих піків. Потроху додаємо в яєчну масу. Торт  Посмішка Шрека 3. Випікаємо в рознімної формі при 200 градусах з конвекцією. Бісквіт остудити і просочити лікером Амаретто або коньяком за бажанням. Торт  Посмішка Шрека 4. Для фісташкового мусу змішаємо пасту, 2 ст.л. борошна, 6 жовтків і 130 грам цукру. Паралельно розводимо желатин, як написано в інструкції. Торт  Посмішка Шрека 5. Нагріваємо, але не кип'ятимо, молоко і вливаємо в фісташковий суміш. Ставимо на плиту і доводимо до загустіння. Трохи остудити і додамо готовий желатин. Торт  Посмішка Шрека 6. Тепер поверх вже остиглого коржа виливаємо цю суміш, остудити і відправимо в холодильник до повного застигання. Торт  Посмішка Шрека 7. Прикрашаємо на свій розсуд. А для дітей можна тієї ж фісташкової пастою намалювати Шрека!
Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Торт Посмішка Шрека гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Торт Посмішка Шрека - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку!
Категорія: Випічка Переглядів: 246   
Схожі рецепти страв з фото:
Торт &Машинка&
Торт суфле без випічки
Шоколадне суфле для торта
Торт &Жасмин&
Торт Пташине молоко на желатині
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.