Біскотті з шоколадом![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Біскотті з шоколадом - довгі печива, покриті шоколадом, родом з Франції. Їх можна опускати в кава, вино, гарячий шоколад. Біскотті можуть бути самого різного аромату - анісові, мигдальні, ін. Опис приготування: Якщо біскотті з шоколадом зберігати в герметично закритому посуді, то термін придатності може бути цілий місяць. Тому дуже вигідно зробити відразу велику партію (тільки не вперше) і потім довго насолоджуватися. Смак біскотті з шоколадом буде залежати від того який екстракт ви додасте. Успіхів і приємного апетиту! Призначення: На сніданок/На вечерю/На полуденок Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Випічка/Печиво Географія кухні: Країни Європи/Французька Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Біскотті з шоколадом ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати біскотті з шоколадом самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Біскотті з шоколадом - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Випічка
Переглядів: 253