Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Біскотті з шоколадом

Біскотті з шоколадом

Біскотті з шоколадом
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Біскотті з шоколадом - довгі печива, покриті шоколадом, родом з Франції. Їх можна опускати в кава, вино, гарячий шоколад. Біскотті можуть бути самого різного аромату - анісові, мигдальні, ін.

Опис приготування:
Якщо біскотті з шоколадом зберігати в герметично закритому посуді, то термін придатності може бути цілий місяць. Тому дуже вигідно зробити відразу велику партію (тільки не вперше) і потім довго насолоджуватися. Смак біскотті з шоколадом буде залежати від того який екстракт ви додасте. Успіхів і приємного апетиту!

Призначення: На сніданок/На вечерю/На полуденок

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Блюдо: Випічка/Печиво
Географія кухні: Країни Європи/Французька
Дієта: Вегетаріанське харчування

Інгредієнти:
  • Цукор - 1 Чашка
  • Яйце - 2 Штуки
  • Цедра апельсина - 2 Ст. ложки
  • Мигдаль - 3/4 склянки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Екстракт мигдалю - 1/4 чайної ложки
  • Ванілін - За смаком
  • Сіль - 1/4 чайної ложки
  • Борошно - 250 Грам
  • Шоколад - 200 Грам

Кількість порцій: 6

Як приготувати Біскотті з шоколадом
Біскотті з шоколадом Підготувати продукти. Біскотті з шоколадом Яйця з цукром збийте до білого кольору. Біскотті з шоколадом Додайте мигдальний екстракт, ванілін, цедру, горіхи. Біскотті з шоколадом Додайте борошно і замісіть тісто. Біскотті з шоколадом Тісто розділити на дві частини і випекти два плоских батончика при 170 градусах 40 хвилин. Біскотті з шоколадом Готові батончики охолодіть і розріжте на рівні смужки. Біскотті з шоколадом Знову покладіть їх на деко і випікайте 8 хвилин, переверніть і випікайте ще 7 хвилин. Біскотті з шоколадом Шоколад розтопіть на водяній бані. Біскотті з шоколадом Ще гаряче печиво занурте в шоколад і дайте йому охолонути.

Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати біскотті з шоколадом самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Біскотті з шоколадом - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами.
Категорія: Випічка Переглядів: 253   
Схожі рецепти страв з фото:
ШокоБанан
Мигдальні тарталетки з малиною та білим шоколадом
Шоколадні біскотті з мигдалем
Мигдальні біскотті
Біскотті (Biscotti)
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.