Час приготування: 1 ч. 18 хв
Рецепт приготування торта" Амурський" - досить оригінальний, але все ж простий і доступний. Поєднання вершкового крему, халви, шоколаду та вишні - як вам таке? Впевнена, і ви, і ваші гості здивуються!
Опис приготування:
Не знаю, як ви, але особисто я просто обожнюю робити такі ось народні рецепти, до яких можна віднести і цей простий рецепт торта" Амурський". Адже всі продукти легко доступні і сам рецепт зовсім не вимагає особливих зусиль. Зате яким же смачним вийде торт" Амурський" в домашніх умовах і як йому всі будуть раді ... Не передати словами!
Призначення:
На святковий стіл
Основний інгредієнт:
Вишня/Ягоди
Блюдо:
Випічка/Торти
Інгредієнти:
- Борошно - 2 склянки
- Яйця - 3 Штуки
- Цукор - 1 Стакан
- Йогурт вишневий - 250 Грам
- Какао - 7 Ст. ложок (4 ст. л. - в бісквіт, решта - для глазурі)
- Розпушувач - 2 чайні ложки
- Ванілін - 20 Грам
- Вишня - 400 Грам (100 грам - для прикраси, решту - в бісквіт)
- Шампанське - 0.5 Склянки (або вино, або коньяк)
- Згущене молоко - 0.5 Штуки (половина банки)
- Вершки - 1 Стакан (плюс 3 ст.л. для глазурі)
- Сметана - 1 Стакан
- Халва - 300 Грам
Кількість порцій: 6-7
Як приготувати Торт Амурський

1. Ягоди размораживаем, відживають сік (окремо його сольем). Та частина ягід, що піде для прикраси, відразу ж замочується у вині або шампанському.

2. Робимо крем. Халву товчемо або перемелює в блендері в дрібну крихту. Додамо вершки і згущене молоко.

3. Ставимо цю масу в мікрохвильовку на 5 хвилин, дістаємо, розмішуємо, поки халва не стане однорідною і ще на 5 хвилин в мікрохвильовку. Поки крем не стане повністю однорідним, повторюємо це дійство. Закриваємо крем плівкою і відставити в сторону.

4. Яйця збиваємо з цукром 5 хвилин, потім додамо какао, йогурт і розпушувач. Потроху всипаємо борошно, не припиняючи помішування.

5. Ванілін розбавляємо у вині або шампанському. Так він не буде гірчити. Коли повністю розчиниться - вливаємо в тісто.

6. Після ваніліну в тісто додамо добре віджаті і просушені вишні. Запікаємо 30-40 хвилин при 180 в духовці. Остуджуємо і нарізаємо бісквіт кубиками.

7. Плівку з крему знімаємо, додамо сметану, перемішаємо - готово!

8. Промащуємо всі кубики бісквіта щедро кремом і складаємо один на одного. Прикрашаємо вишнями і поливаємо глазур'ю (какао, вершки і трохи вина, в якому замочували вишні, ставимо в мікрохвильовку на хвилину-дві, і поливаємо торт зверху).
Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Торт Амурський raquo ;. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Торт Амурський ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких.