Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт &Цезар&

Торт &Цезар&

Торт  Цезар
Час приготування: 5 ч. 0 хв
Пропоную вам рецепт приготування торта Цезар - Шоколадного бісквітного торта з глазур'ю і горішками, який не залишить вас байдужими.

Опис приготування:
Щоб приготувати торт Цезар в домашніх умовах, потрібно спочатку випекти коржі, потім зробити для них крем, подрібнити горіхи. Коржі покриваємо кремом, формуємо торт, готуємо глазур і обливаємо торт глазур'ю, поверхня торта покриваємо горіхами. Смакота!

Призначення: На полуденок/На святковий стіл/Фуршет

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто/Бісквітне тісто
Блюдо: Випічка/Торти

Інгредієнти:
  • Яйце - 2 Штуки
  • Цукор - 100 Грам
  • Сметана - 1 Стакан
  • Какао - 3 Ст. ложки
  • Розпушувач - 1 Штука
  • Борошно - 1 Стакан
  • Масло вершкове - 250 Грам
  • Арахіс - 200 Грам
  • Згущене молоко - 100 мілілітрів
  • Цукровий сироп - 1 Стакан
  • Ванілін - 1 Штука
  • Молочний шоколад - 250 Грам
  • Вершки - 1 Стакан
  • Коньяк - 1 Чайна ложка

Кількість порцій: 6-7

Як приготувати Торт Цезар
Торт  Цезар Збиваємо блендером або вручну яйця, цукор, какао, сметану і розпушувач. Торт  Цезар Додаємо борошно. Перемішуємо до стану густої сметани. Торт  Цезар Випікаємо половину маси у формі для запікання. Попередньо розстеляємо на дні форми папір для запікання і змащуємо її маслом. Торт  Цезар Те ж саме робимо і з другим коржем пізніше. А поки випікаємо корж при температурі 200 градусів протягом 40 хвилин. Торт  Цезар Робимо крем з масла і згущеного молока. Збиваємо масу до однорідності. Торт  Цезар Обсмажуємо арахіс. Якщо арахіс вже обсмажена, вам залишається тільки подрібнити його. Торт  Цезар Коржі покриваємо кремом один між одним, зверху і з боків. Рівномірно розподіляємо по поверхні торта горіхи. Торт  Цезар Для приготування глазурі розтоплюємо шоколад у воді, додаємо в нього коньяк і вершки. Перемішуємо. Торт  Цезар Покриваємо торт глазур'ю. Торт  Цезар Покриваємо торт зверху і збоку другою половиною горішків. Даємо торту просочитися в холодильнику протягом 2-3 годин, - і він готовий.

Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Торт Цезар у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Торт Цезар raquo ;. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини.
Категорія: Випічка Переглядів: 366   
Схожі рецепти страв з фото:
Ожиновий торт
Сметанний шоколадний торт
Печінковий торт з грибами
Торт &Нічка&
Торт &Кліпарт&
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.