Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт &Хохлома&

Торт &Хохлома&

Торт  Хохлома
Час приготування: 6 ч. 0 хв
Давно хотіла поділитися цим рецептом. За смаком - це звичайний пиріг, який прикрашений як торт, а якщо всередині зробити начинку з крему, то вийти смачний і незвичайний десерт.

Опис приготування:
Унікальні розписи пирога робить його естетичним, а смак побалує навіть примхливих ласунів. Якщо розрізати пиріг і змастити його кремом - вийде торт. Готувати його швидко, навіть незважаючи на те, що використовується мастика.

Призначення: На обід/Для дітей/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Горіхи/Мука і тісто/Волоські горіхи
Блюдо: Випічка/Торти
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Цукор - 1 Стакан
  • Рослинна олія - ??0,5 склянки
  • Родзинки - 0,5 Склянки
  • Сік яблучний - 1 Стакан
  • Кориця - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Щіпка
  • Розпушувач - 15 Грам
  • Борошно - 2 склянки

Кількість порцій: 8

Як приготувати Торт Хохлома
Торт  Хохлома 1. Готувати цей торт дуже просто! Навіть початківці кулінари без зусиль зможуть зробити цей десерт. Отже, робимо тісто: змішуємо цукор, родзинки і рослинне масло. До маси додаємо сік і подрібнені горіхи, соду, сіль і корицю. Все ретельно перемішуємо, після чого вводимо борошно, додаємо розпушувач і ще раз замішуємо. Торт  Хохлома 2. Беремо круглу форму для випікання, трохи нагріваємо її (попередньо змастивши олією) і виливаємо отримане тісто. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин (поступово зменшивши вогонь). Торт  Хохлома 3. Дістаємо наш корж і даємо йому охолонути. Тепер розігріваємо маршмелоу, додаючи в кожен сироп барвник. Нам потрібен червоний, чорний і жовтий колір. Торт  Хохлома 4. Прикрашаємо торт і відправляємо в холодильник на пару годин. При бажанні, корж можна розрізати і змастити кремом (краще сметанним або сирним).

Візьміть собі на замітку як приготувати Торт Хохлома raquo ;. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Торт Хохлома в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям!
Категорія: Випічка Переглядів: 286   
Схожі рецепти страв з фото:
Торт &Олена&
Торт &Ленінградський&
Торт пісний
Торт &Мудрий єврей&
Торт &Смарагдова Камея&
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.