Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт &Жак&

Торт &Жак&

Торт  Жак
Час приготування: 4 год. 0 хв
Цікаве поєднання безе, джему, горіхів і глазурі. Я спробувала приготувати цей торт за рецептом, який побачила в одному кулінарному журналі. Справжні ласуни оцінять цей десерт по достоїнству.

Опис приготування:
Спробувала якось приготувати торт Жак в домашніх умовах - вийшло! Він вийшов дуже смачним і ніжним. Безе з фруктами і кремом - унікальне поєднання.

Призначення: На обід/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Молочні продукти/Сметана/Яйця
Блюдо: Випічка/Торти

Інгредієнти:
  • Маргарин - 200 Грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. ложка
  • Цукор - 1,5 склянки
  • Яйця - 3 Штуки
  • Сметана - 3 Ст. ложки
  • Соди - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 6 Ст. ложок
  • Варення - 1 Стакан

Кількість порцій: 10

Як приготувати Торт Жак
Торт  Жак 1.Розтираємо маргарин з цукром. Я зазвичай це роблю за допомогою терки. Торт  Жак 2. Тепер збиваємо жовтки і поступово додаємо сметану, ванільний цукор, соду і борошно і замішуємо тісто. Торт  Жак 3. Даємо тісту трохи постояти, після чого розгортаємо коржі і випікаємо. Даємо коржам охолонути, а тим часом візьмемося за начинку. Торт  Жак 4. Ось такими гарними виходять коржі. Я зазвичай випікаю їх до золотистого кольору. Торт  Жак 5. Окремо випікаємо безе. Для цього збиваємо білки з цукром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на одну годину. Потім вогонь поступово зменшуємо і доводимо безе до готовності. Торт  Жак 6. Тепер змащуємо коржі джемом або кремом (за смаком). Я використовувала сметанний крем, а верх виклала фруктами і безе. Торт  Жак 7. Ось такий гарний вийшов наш торт. Сметанні коржі, крем. безе і фрукти створюють справжню гармонію смаку!
Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Торт Жак в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Торт Жак raquo ;. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру!
Категорія: Випічка Переглядів: 347   
Схожі рецепти страв з фото:
Торт Павутинка
Сметанний торт
Торт &Графські руїни&
Торт &Змія&
Торт &Іван та Марія&
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.