Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Бісквіт Вікторія

Бісквіт Вікторія

Бісквіт Вікторія
Час приготування: 55 хв
Бісквіт Вікторія - класичний англійський бісквіт, гордість тамтешніх кондитерів. Дуже смачна випічка, якщо зробити все грамотно з погляду кулінарії. Ділюся грамотним рецептом.

Опис приготування:
Я ніколи не був великим шанувальником бісквітів ... поки не спробував бісквіт Вікторія. Відтепер в нашій родині бісквіт Вікторія - це випічка номер один, всіма улюблена, бажана і не набридає. До слова, взагалі-то бісквіт Вікторія запікається одним великим шматком, однак нам більше подобається робити маленькі, порційні бісквіти - так і подавати простіше, і виглядає красивіше. Хоча ніхто не заважає по цьому ж рецепту приготувати вам звичайний, традиційний бісквіт Вікторія.

Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Молочні продукти/Молоко/Мука і тісто/Масло
Блюдо: Випічка/Бісквіт
Географія кухні: Країни Європи/Англійська

Інгредієнти:
  • Цукор - 200 Грам
  • Вершкове масло - 300 Грам (200 - для торта, 100 - для начинки)
  • Яйця - 4 Штуки
  • Борошно - 200 Грам
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 2 Ст. ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Цукрова пудра - 140 Грам
  • Малинове варення - - За смаком

Кількість порцій: 6-8

Як приготувати Бісквіт Вікторія
Бісквіт Вікторія У мисці змішуємо цукор, 200 гр. вершкового масла, яйця, борошно, соду, молоко і розпушувач. Збиваємо міксером до однорідності. Бісквіт Вікторія Тестом наповнюємо формочки для випічки. Бісквіт Вікторія Запікаємо 6-8 хвилин в духовці, розігрітій до 190 градусів. Бісквіт Вікторія Тепер зробимо начинку для наших бісквітів. Для цього до однорідної пишної маси необхідно збити вершкове масло і цукрову пудру. Бісквіт Вікторія Кожен бісквіт розрізаємо навпіл (поперек). Бісквіт Вікторія Час збирати наші бісквіти. Беремо половинку бісквіта, намазуємо на нього трішки збитою вершкової маси і трошки малинового варення. Зверху за принципом бутерброда накриваємо це справа другою половинкою бісквіта. Бісквіт Вікторія Посипаємо цукровою пудрою, прикрашаємо свіжою малиною і подаємо. Смачного! :)
Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Бісквіт Вікторія - Улюблена страва для багатьох людей.

Як приготувати Бісквіт Вікторія у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту.
Категорія: Випічка Переглядів: 181   
Схожі рецепти страв з фото:
Англійська бісквіт
Бісквіт Ніжність
Бісквіт в мікрохвильовці
Бісквіт на швидку руку
Бісквіт з полуницею в мультиварки
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.