Бісквіт Вікторія![]() Час приготування: 55 хв Бісквіт Вікторія - класичний англійський бісквіт, гордість тамтешніх кондитерів. Дуже смачна випічка, якщо зробити все грамотно з погляду кулінарії. Ділюся грамотним рецептом. Опис приготування: Я ніколи не був великим шанувальником бісквітів ... поки не спробував бісквіт Вікторія. Відтепер в нашій родині бісквіт Вікторія - це випічка номер один, всіма улюблена, бажана і не набридає. До слова, взагалі-то бісквіт Вікторія запікається одним великим шматком, однак нам більше подобається робити маленькі, порційні бісквіти - так і подавати простіше, і виглядає красивіше. Хоча ніхто не заважає по цьому ж рецепту приготувати вам звичайний, традиційний бісквіт Вікторія. Призначення: Для дітей/На десерт/На святковий стіл Основний інгредієнт: Молочні продукти/Молоко/Мука і тісто/Масло Блюдо: Випічка/Бісквіт Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Бісквіт Вікторія ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Вдивіться в цей нескладний, але в той же час оригінальний рецепт. Laquo; Бісквіт Вікторія - Улюблена страва для багатьох людей. Як приготувати Бісквіт Вікторія у себе на домашній кухні вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цієї страви містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати за цим списком, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - захоплююче заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайву вагу спробуйте щоразу підраховувати калорійність кожного харчового продукту. |
||
Категорія: Випічка
Переглядів: 181