Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт &Акваріум&

Торт &Акваріум&

Торт  Акваріум
Час приготування: 4 год. 0 хв
Для любителів акваріумних рибок - класичний рецепт торта Акваріум raquo ;. Готується він швидко, а прикрашається мастикою. Якщо ви не працювали з маршмелоу - не впадайте у відчай, це нескладно.

Опис приготування:
Звичайний бісквітний торт можна зробити неймовірно красивим. У цьому допоможе маршмелоу, яке буде виглядати у вигляді мастики. Ще знадобиться трохи фантазії і завзятості, а також невеликі кулінарні навички.

Призначення: На обід/Для дітей/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Блюдо: Випічка/Торти

Інгредієнти:
  • Борошно - 5 Склянок
  • Яйце - 10 Штук
  • Цукор - 3 Склянки
  • Крохмаль - 3 Ст. ложки
  • Масло вершкове - 75 Грам
  • Розпушувач тіста - 15 Грам
  • Молоко - 2 склянки
  • Ванільний цукор - 15 Грам
  • Какао-порошок - 3 Ст. ложки
  • Харчові барвники - За смаком

Кількість порцій: 10

Як приготувати Торт Акваріум
Торт  Акваріум 1. Випікаємо коржі. Бісквіт повинен бути високий, тому беріть круглу форму для випікання з великими бортами. Торт  Акваріум 2. Тим часом робимо пісочне тісто: півсклянки борошна змішуємо з розпушувачем, додаємо 2 толові ложки цукру і натертого на тертці масла або маргарину. Ділимо тісто на 4 частини, кожну з якої змішуємо з харчовим барвником різної форми. Торт  Акваріум 3. З пісочного тіста робимо заготовки і випікаємо їх у добре розігрітій духовці. Даємо охолонути. Торт  Акваріум 4. Обсмажуємо борошно, охолоджуємо і змішуємо з яйцями. Нагріваємо молоко і цукор, доводимо до кипіння і постійно помішувати. Після загустіння даємо охолонути, додаємо вершкове масло і ванільний цукор. Я в кінці збиваю крем міксером і відправляю в холодильник застигнути. Торт  Акваріум 5. Змащуємо гарненько всі коржі, а зверху викладаємо мастику (краю також обгортали маршмелоу). Мастика може бути різного кольору - на ваш розсуд, фантазії і бажанням. Торт  Акваріум 6. Ось такий гарний торт Акваріум в домашніх умовах у нас вийшов. Його можна не тільки презентувати домашнім, а й поставити на святковий стіл.

Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Торт Акваріум самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Торт Акваріум raquo ;. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом!
Категорія: Випічка Переглядів: 169   
Схожі рецепти страв з фото:
Млинцевий торт
Шоколадний торт з фісташками
Торт &Зірка&
Торт &Грибна поляна&
Торт &Катер&
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.