Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт &Барбоскіни&

Торт &Барбоскіни&

Торт  Барбоскіни
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Торт приготований за мотивами дитячого мультфільму Барбоскіни raquo ;. Вашій дитині тортик точно сподобається! Ніжний крем добре поєднується з смачним бісквітом і просто тане в роті. Виглядає торт чудово!

Опис приготування:
До вашої уваги класичний рецепт приготування торта Барбоскіни raquo ;. Звичайно ж ви можете купити або замовити торт в будь кондитерської, але наскільки ж приємно приготувати таку красу самостійно. Особливо доведеться попариться з прикрасою з мастики (у мене фігурки покупні). Вдалого приготування!

Призначення: Для дітей/На полуденок/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Молочні продукти/Мука і тісто/Мука/Сметана/Яйця
Блюдо: Випічка/Торти

Інгредієнти:
  • Яйця - 6 Штук
  • Цукор - 170 Грам (+ 4 ст.л. в бісквіт)
  • Борошно - 200 Грам
  • Ванільний цукор - 10 Грам
  • Сметана - 200 Грам
  • Банан - 1 Штука
  • Сир - 200 Грам
  • Мастика - 1 За смаком (для прикраси)
  • Харчовий барвник - 1 За смаком (для прикраси)

Кількість порцій: 6-7

Як приготувати Торт Барбоскіни
Торт  Барбоскіни У миску вбиваємо яйця. Торт  Барбоскіни Засипаємо цукор і ванільний цукор. Торт  Барбоскіни Збиваємо міксером 7-8 хвилин. Обсяг при цьому збільшиться в три рази. Торт  Барбоскіни Поступово додаємо просіяне борошно. Торт  Барбоскіни Акуратно замішуємо тісто лопаткою. Торт  Барбоскіни Форму для випікання змащуємо олією, а дно встеляють папером для випічки. Вливаємо в форму тісто. Торт  Барбоскіни Випікаємо 40 хвилин, температура 180 градусів. Торт  Барбоскіни Розімніть виделкою і збийте міксером банан, додайте сир, сметану і цукор. Збивайте до однорідності. Торт  Барбоскіни Остиглий бісквіт розрізати на дві частини. Торт  Барбоскіни Змастіть корж кремом, зверху покладіть другий корж, також промазаний кремом. Бока теж змастіть. Присипте крихтою з обрізків бісквіта. Через пару годин торт просочиться кремом, залишається лише прикрасити бісквіт. Для цих цілей я використовував мастику, харчовий барвник і воду. Фігурки персонажів були куплені в кондитерській. Торт  Барбоскіни Смачного!
Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Торт Барбоскіни raquo ;. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Торт Барбоскіни - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять!
Категорія: Випічка Переглядів: 283   
Схожі рецепти страв з фото:
Торт &Жозефіна&
Торт &Бридкий я&
Торт &Вацлавський&
Торт &Маша і ведмідь&
Торт &М'ячик& без випічки
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.