Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Торт пісний

Торт пісний

Торт пісний
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Іноді так хочеться солоденького, а пост не дозволяє. Рецепт пісного торта - для таких випадків. Звичайно, піст - це не просто не є деякі продукти, але все ж цей торт приготований за правилами.

Опис приготування:
Ви можете навіть не сумніватися - торт вийде дуже смачним, а гості навіть і не здогадаються, що торт був пісним. Скільки разів його готувала - завжди торт розходиться моментально. Обов'язково внесіть в свою куховарську книгу цей простий рецепт приготування пісного торта - знадобиться. Навіть якщо ви не постите - все одно приготуйте, виходить дуже смачно. Приємного вам чаювання!


Основний інгредієнт:
Борошно і тісто/Бісквітне тісто
Блюдо: Випічка/Торти
Дієта: Пісні страви

Інгредієнти:
  • борошно - 250 Грам
  • розпушувач - 4 чайні ложки
  • рослинне масло - 5 ст. ложок
  • мінеральна вода - 250 мілілітрів
  • сік - 400 мілілітрів
  • манна крупа - 2 Ст. ложки
  • цукор - 1 Ст. ложка
  • фрукти - 500 Грам

Кількість порцій: 6

Як приготувати Торт пісний
Торт пісний Для того, щоб приготувати пісний торт в домашніх умовах, нам знадобиться: 1. Дві змащені маслом форми. Торт пісний 2. Борошно необхідно добре просіяти через сито разом з розпушувачем. Торт пісний 3. Додаємо в борошно цукор, рослинна олія, воду. Все добре перемішуємо: тісто має вийти неособо густим (для порівняння - трохи густіше сметани, якщо тісто дуже густе - додаємо трохи води). Торт пісний 4. Тісто розділяємо на дві частини. Включаємо духовку, температура 180 градусів, час близько 30 хвилин. Випікаємо два коржі. Торт пісний 5. Готуємо соус: виливаємо сік в каструльку, додаємо цукор і манну крупу. Безперервно помішуючи, доводимо до кипіння. Після того, як сік закипить, каструльку знімаємо з вогню і залишаємо крем охолонути. Торт пісний 6. Ставимо каструльку з кремом в миску з холодною водою і за допомогою міксера збиваємо його в мус. Торт пісний 7. Збираємо торт: беремо корж, при бажанні просочуємо його сиропом (наприклад, від консервованих персиків), змащуємо мусом. Викладаємо шар з фруктів. Накриваємо другим коржем. Який аналогічно змащуємо мусом і прикрашаємо фруктами. Ставимо торт в холодне місце просочитися кремом. Смачного!
Візьміть собі на замітку як приготувати Торт пісний. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Торт пісний в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям!
Категорія: Випічка Переглядів: 625   
Схожі рецепти страв з фото:
Торт &Олена&
Торт Райдужний клоун
Торт &Ленінградський&
Торт &Хохлома&
Торт &Смарагдова Камея&
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.