Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Млинці з опеньками

Млинці з опеньками

Млинці з опеньками
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Млинці з опеньками - дуже смачні млинці з настільки ароматною начинкою, що на її запах зберуться не тільки ваші домашні, але й домашні ваших сусідів. Розповідаю, як приготувати млинці з опеньками! ;)

Опис приготування:
Рецепт приготування млинців з опеньками дуже простий. Для початку приготуємо млинці:
1. Збиваємо злегка яйця з 1 ст. ложкою цукру і 1-2 ч. ложками солі.
2. Туди ж домішуємо 1-2 ст. ложки рослинної олії і молоко.
3. Поступово всипаємо в нашу суміш борошно, гарненько розмішуємо, щоб не було грудок. Тісто по консистенції має нагадувати сметану.
4. Сковороду змащуємо по мірі необхідності рослинним маслом. Смажимо наші млинчики.

При бажанні, можете приготувати іншим способом - так, як ви звикли.

Тепер найцікавіше - приступаємо до приготування начинки для млинців з опеньками.
1. Попередньо розморожені опеньки і цибулю дрібно нарізаємо.
2. У сковороді обсмажуємо цибулю в рослинній олії (2 ст. Ложки). Додаємо сюди ж 30 грам вершкового масла. Смажимо до прозорості.
3. Додаємо ще 2 ст. ложки рослинної олії, доповідаємо в сковороду гриби. Готуємо, поки не піде зайва рідина з грибів.
4. Солимо, перчимо, додаємо спеції за смаком. На маленькому вогні під кришкою млоїмо 1-2 хвилини.
5. Додаємо в суміш сметану, ще хвилини три тушкуємо.
6. Начиняємо млинчики нашої грибний сумішшю. Подаємо гарячими.

Такий ось нехитрий рецепт млинців з опеньками. Смак і аромат приголомшливі, у мене не вистачає літературного таланту, щоб описати, наскільки такі гриби смачно пахнуть :) Та й на смак вони теж - просто супер. Рекомендую!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Гриби/Опеньки
Блюдо: Випічка/Млинці
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Борошно - 180 Грам
  • Яйця - 2 Штуки
  • Соняшникова олія - ??5 ст. ложок (1 ст.л. - для млинців 4 ст.л.- Для начинки)
  • Вершкове масло - 30 Грам
  • Молоко - 300 Грам
  • Сметана - 300 Грам
  • Опеньки заморожені - 500 Грам
  • Цибуля - 1 Штука

Кількість порцій: 2-3
Млинці з опеньками - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Млинці з опеньками в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких.
Категорія: Випічка Переглядів: 418   
Схожі рецепти страв з фото:
Каша з опеньками
Салат &Пеньок& з опеньками
Рис з опеньками
Курка з опеньками в духовці
Плов з опеньками
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.