Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Шоколадні млинці

Шоколадні млинці

Шоколадні млинці
Час приготування: 40 хв
Самі звичайні млинці при додаванні какао перетворюються в чудовий шоколадний десерт. Їх можна подавати зі згущеним молоком, збитими вершками або загортати в них начинку: ягоди або фрукти.

Опис приготування:
Тісто для млинчиків можна приготувати заздалегідь і використати протягом 24 годин, тримаючи в холодильнику.

Призначення: На сніданок/Для дітей/На полуденок/На десерт/На святковий стіл/Масляна

Основний інгредієнт:
Шоколад/Какао
Блюдо: Випічка/Десерти/Млинчики
Географія кухні: Країни Європи

Інгредієнти:
  • молока - 550 мілілітрів
  • темного шоколаду (70-80% какао) - 100 Грам
  • пшеничного борошна - 300 Грам
  • цукрової пудри - 40 Грам
  • солі - 1/4 чайної ложки
  • какао - 20 Грам
  • яйця - 3 Штуки
  • світлого рому - 10 мілілітрів
  • вершкового масла - 80 Грам
  • рослинного масла - 20 мілілітрів

Кількість порцій: 8-10

Як приготувати Шоколадні млинці
Шоколадні млинці 1. Розламати шоколад і розтопити на водяній бані. Перемішати розтоплений шоколад з 300 мл підігрітого молока. Шоколад повинен повністю розчинитися в молоці. Шоколадні млинці 2. Просіяти борошно в миску, додати какао-порошок, цукрову пудру і сіль. Додати молоко і збити. Шоколадні млинці 3. Збити яйця в піну. Шоколадні млинці 4. Додати яйця в борошняну суміш і перемішати. Шоколадні млинці 5. Розтопити вершкове масло і перемішати з тестом. Влити ром і шоколадну суміш, перемішати. Додати додаткову борошно, якщо тісто занадто рідке. За консистенцією тісто має бути схоже на рідку сметану. Дати тісту постояти 2-3 години. Шоколадні млинці 6. Розігріти масло в сковороді. Вилити тісто на сковороду з допомогою ополоника і обсмажити млинці близько 30 секунд з одного боку і 15 секунд з іншого. Готові млинці змастити вершковим маслом і подавати гарячими.

Тепер ви знаєте як приготувати домашній Шоколадні млинці raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Шоколадні млинці можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа.
Категорія: Випічка Переглядів: 489   
Схожі рецепти страв з фото:
Гур'євське млинці
Млинці на сметані
Мереживні млинці
Подвійний шоколадний пиріг
Шоколадні мафіни з вершковою глазур'ю
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.