Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Випічка » Угорські млинчики з серцем

Угорські млинчики з серцем

Угорські млинчики з серцем
Час приготування: 55 хв
Угорські млинчики з серцем - одне з найпопулярніших страв в Угорщині, яке досить поширене і в нашій країні. Готуємо!

Опис приготування:
Угорські млинчики з серцем, які я спробував в одному з ресторанів Будапешта, дуже схожі на російські млинці з різними телячими субпродуктами. Однак мені вдалося з'ясувати деякі відмінності в приготуванні, якими і хочу з вами поділитися. Відразу скажу, млинці з серцем - страва на любителя, якщо не любите серце - не факт, що вам сподобається.

Удачі!

Призначення: На вечерю/На полуденок/На святковий стіл/Масляна

Основний інгредієнт:
М'ясо/Субпродукти/Серце
Блюдо: Випічка/Гарячі страви/Млинчики
Географія кухні: Країни Європи/Угорська

Інгредієнти:
  • Перець чорний горошком - 7 Штук
  • Цибуля ріпчаста - 2 Штуки
  • Яйце куряче - 3 Штуки
  • Лавровий лист - 1 Штука
  • Сіль - 1,5 чайної ложки
  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Серце теляче - 800 Грам
  • Рослинна олія - ??85 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 250 Грам

Кількість порцій: 8-9

Як приготувати Угорські млинчики з серцем
Угорські млинчики з серцем Серце розрізаємо на великі шматочки і відварюємо в холодній воді до готовності з додаванням перцю і лаврового листа. Потім серце дістаємо з бульйону, а бульйон НЕ виливаємо - він ще знадобиться. Угорські млинчики з серцем Відварене серце тепер необхідно пропустити через м'ясорубку або подрібнити за допомогою блендера, але краще перший варіант. Змішуємо відварене серце з дрібно нарізаним і обсмаженим в олії ріпчастою цибулею. Угорські млинчики з серцем Ставимо на вогонь сковороду з серцем і цибулею, наливаємо полстаканчіка бульйону і тушкуємо, поки не випарується бульйон. Угорські млинчики з серцем Всі інгредієнти для приготування млинців (молоко, борошно, сіль, яйця, масло) змішуємо до однорідності, з отриманого тесту печемо млинці. Угорські млинчики з серцем Загортаємо в кожен млинець нашу начинку. Я зазвичай загортаю квадратиком, хоча можна як завгодно. Угорські млинчики з серцем Вже згорнуті млинчики ще трохи обсмажуємо на сковороді. Готово! Їсти зі сметаною.

Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Угорські млинчики з серцем в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Угорські млинчики з серцем не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх!
Категорія: Випічка Переглядів: 215   
Схожі рецепти страв з фото:
Салат з рису з серцем і фруктами
Салат із серцем
Пиріжки з серцем
Фаршировані млинчики
Яєчні млинчики
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.