Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Червоний борщ

Червоний борщ

Червоний борщ
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Це легендарне блюдо знають і люблять багато! Перед його приголомшливим смаком і неперевершеним ароматом мало хто встоїть. Пропоную вам свій варіант приготування класичного українського борщу!

Опис приготування:
Перед вами класичний рецепт приготування червоного борщу. Український борщ завжди був улюбленою стравою у простого народу, та й у людей з вищих верств суспільства він користувався не малою популярністю. У приготуванні борщу є безліч секретів, один з таких секретів я описав нижче. Для того, щоб домогтися яскравого, красивого і насиченого кольору борщу - потрібно додати одну столову ложечку лимонного соку (перед термічною обробкою буряка). Удачи в приготуванні!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
М'ясо/Овочі/Свинина/Буряк
Блюдо: Супи/Борщ
Географія кухні: Республіки СРСР/Українська

Інгредієнти:
  • Свинячі реберця - 300 Грам (вирізка)
  • Капуста білокачанна - 1/2 Штуки
  • Морква - 1 Штука
  • Картопля - 4 Штуки
  • Цибуля ріпчаста - 2 Штуки
  • Буряк - 2 Штуки
  • Лимон - 1 Штука
  • Олія соняшникова - 100 мілілітрів
  • Перець чорний - 0,5 чайної ложки
  • Сіль - 1 Щіпка
  • Петрушка - 1 Штука (пучок)
  • Сметана - 1 Ст. ложка
  • Томатна паста - 2 Ст. ложки
  • Гвоздика - 3 Штуки
  • Лавровий лист - 1 Штука

Кількість порцій: 4

Як приготувати Червоний борщ
Червоний борщ Свинячі реберця помийте і поріжте на порційні шматочки. Овочі також промиваємо. Морква ріжемо кільцями, цибулину очищаємо і встромляє в неї гвоздику. Червоний борщ Всі інгредієнти бульйону складіть у каструлю (4л.) І залийте холодною водою. Бульйон варимо 2:00 на повільному вогні (знімайте піну). Через годину посоліть. Червоний борщ Через півтори години виймаємо з бульйону цибулину, моркву, м'ясо і зелень. Червоний борщ Очистіть 2 цибулини, моркву і 2 буряки. Червоний борщ Цибулю ріжемо дрібними кубиками. Червоний борщ Буряк і моркву натріть на великій тертці. Червоний борщ Розігрійте на сковороді рослинне масло. Обсмажте в ньому цибулю, потім додайте буряк і моркву. Тушкуємо все під кришкою 20-25 хвилин. Коли овочі стануть м'якими, додаємо томатну пасту і 1 ст.л. лимонного соку. Тушкуємо ще 5 хвилин. Червоний борщ Промийте і очистіть картоплю і капусту. Червоний борщ Картоплю наріжте кубиками, а капусту - соломкою. Червоний борщ Доводимо м'ясний бульйон до кипіння, опускаємо туди м'ясо (без кісток), картоплю і капусту. Варимо 20 хвилин, до готовності картоплі. Червоний борщ Тепер черга заправки. Сіль і перець кладемо за смаком. Червоний борщ Додаємо дрібно порізану зелень і даємо борщу закипіти. Знімаємо з плити і даємо настоятися 8-10 хвилин. Подавати до столу зі сметаною. Червоний борщ Смачного!
Якщо хочете спробувати який смачний цей кулінарний шедевр, дотримуйтесь покроковому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Червоний борщ. Як бачите, рецепт приготування досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне блюдо в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна коригувати під себе. Після втілення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм відкликанням з автором і оцініть даний рецепт! Червоний борщ - унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденне життя. Порадуйте своїх близьких і доведіть, що для вас кулінарія - одне з найулюбленіших занять!
Категорія: Супи Переглядів: 803   
Схожі рецепти страв з фото:
Український борщ
Борщ з копченими реберцями
Борщ зі шкварками
Червоний борщ з квасолею
Червоний борщ пісний
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.