Перловка з сушеними грибами![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Просте і ситне блюдо - перловка з сушеними грибами. У цьому рецепті буде описано, як приготувати перловку з сушеними грибами в домашніх умовах. Опис приготування: Готуємо перловку з сушеними грибами: 1. Попередньо замочуємо крупу і гриби у воді на 12 годин. 2. Заливаємо в каструлю воду - приблизно 1,5 л. Додаємо в каструлю перловку і гриби. 3. Заварюємо все на повільному вогні протягом півгодини. 4. Додаємо в суп нарізану дрібними кубиками картоплю. Варимо хвилин 5, після чого додаємо наступний інгредієнт. 5. Поки заварюється суп на сковороді обсмажуємо нарізану цибулю, моркву. Обсмажуємо пару хвилин. 6. Додаємо цибулю і моркву в суп, додаємо селера, лавровий лист. Сипем сіль і перець за смаком. 7. Через пару хвилин можна знімати суп з вогню. 8. Подаємо на стіл з кропом (дрібно нарізаним) і сметаною. Це найпростіший рецепт приготування перловки з сушеними грибами, який забирає від сили годину часу. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Крупи/Перлова крупа Блюдо: Супи Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Перловка з сушеними грибами - блюдо, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Перловка з сушеними грибами в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Перловка з сушеними грибами смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Супи
Переглядів: 258