Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Сочевичний суп у хлібі

Сочевичний суп у хлібі

Сочевичний суп у хлібі
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Суп з сочевиці і овочів - просте, корисне і смачне блюдо. А подача на стіл такої страви в хлібних мисочках зробить його ще смачніше. Спробуйте!

Опис приготування:
Сочевичний суп надзвичайно корисний і при правильному приготуванні виявляється ще й надзвичайно смачним. Для приготування вам знадобляться сочевиця, картопля, морква, цибуля і хліб. Хліб для мисочок можна як купити, так і зробити самому. Удачі!

Призначення: На обід/На вечерю
Блюдо: Супи
Дієта: Пісні страви

Інгредієнти:
  • Сочевиця - 2/3 склянки
  • Картопля - 3-4 Штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Морква - 1 Штука
  • Рослинна олія - ??2 Ст. ложки
  • Вода - 1 Літр
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком

Кількість порцій: 4

Як приготувати Сочевичний суп у хлібі
Сочевичний суп у хлібі 1. Спершу промийте сочевицю і замочіть її на 2 години в 1 літрі теплої води. Сочевичний суп у хлібі 2. Поставте варити сочевицю на 10-15 хвилин в тій же воді. Сочевичний суп у хлібі 3. Поки сочевиця вариться, наріжте картоплю кубиками, цибулю півкільцями, моркву натріть на тертці. Поставте цибулю і моркву обсмажити на 5 хвилин. Сочевичний суп у хлібі 4. Картопля, обсмажену цибулю і моркву додайте до сочевиці в каструлю. І варіть 20 хвилин (поки картопля і сочевиця не стануть м'якими). Додайте солі і перцю за смаком. Сочевичний суп у хлібі 5. Поки суп вариться, підготуйте хліб. Верхівки відріжте, м'якоть витягніть за допомогою ложки і поставте їх у духовку на максимальну температуру на 5 хвилин, щоб підсохли трохи. Сочевичний суп у хлібі 6. Готовий суп можете переливати в хлібні мисочки. Можна також подрібнити суп блендером, щоб отримати суп-пюре. Приправте зеленню. Смачного!
У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Сочевичний суп у хлібі - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Сочевичний суп у хлібі в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Сочевичний суп у хлібі смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству.
Категорія: Супи Переглядів: 271   
Схожі рецепти страв з фото:
Сочевичний суп
Сочевичний суп з яловичиною
Сочевичний томатний суп
Сочевичний суп з куркою
Сочевичний суп з копченостями
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.