Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Суп-локшина домашня на грибному бульйоні

Суп-локшина домашня на грибному бульйоні

Суп-локшина домашня на грибному бульйоні
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Рецепт приготування дуже смачного грибного супу з домашньою локшиною

Опис приготування:
Сушені гриби промиваємо і замочуємо в холодній воді на 3-4 години (1 л на 1 кг грибів).

Набряклі гриби разом з водою поміщаємо в каструлю і варимо в ній без солі до готовності. Якщо гриби у вас свіжі, то їх можна варити відразу, не замачівая.

Тепер займемося локшиною. Беремо пів склянки води, яйця і сіль. Все добре перемішуємо. Поступово вливаємо суміш в борошно. Замішуємо тісто щільне, загортаємо його рушник і залишаємо для набухання на 20-30 хвилин.

Коли тісто набрякло, розгортаємо його в пласт товщиною 1-1,5 см і нарізаємо смужками шириною 3-4 см. Потім смужки шаткуємо у вигляді локшини. Посипаємо локшину борошном і даємо підсохнути.

Поки локшина підсихає, нарізаємо овочі - моркву і цибулю дрібною соломкою і пасеруємо на олії.

Грибний бульйон відціджуємо і додаємо в нього овочі. Слідом за овочами, вже в киплячий бульйон додаємо локшину.

Якщо локшина занадто борошниста, а ви хочете отримати прозорий суп, то спочатку опустіть її в друшляку під гарячу воду на пару секунд.

Додаємо в суп перець і сіль за смаком. Лавровий лист краще не класти, інакше його аромат переб'є грибний.

Варимо все до готовності, не надто інтенсивно помішуючи, щоб не розкришити локшину.

У самому кінці посипаємо суп зеленню і подаємо на стіл зі сметаною.

Смачного!



Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Гриби/Локшина
Блюдо: Супи
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • гриби білі сушені - 50 Грам (можна ісп.свежіе гриби - 500 г)
  • морква - 100 Грам
  • цибуля ріпчаста - 100 Грам
  • петрушка корінь - 25 Грам
  • масло рослинне - - За смаком
  • бульйон - 1,8 літра
  • борошно - 150 Грам
  • яйце - 1 Штука
  • сіль - - За смаком

Кількість порцій: 8
Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Суп-локшина домашня на грибному бульйоні самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Суп-локшина домашня на грибному бульйоні - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами.
Категорія: Супи Переглядів: 355   
Схожі рецепти страв з фото:
Біфштекс в грибному соусі
Грибний суп з локшиною
Грибна локшина
Суп на грибному бульйоні
Суп з білих грибів на курячому бульйоні
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.