Суп-локшина домашня на грибному бульйоні![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Рецепт приготування дуже смачного грибного супу з домашньою локшиною Опис приготування: Сушені гриби промиваємо і замочуємо в холодній воді на 3-4 години (1 л на 1 кг грибів). Набряклі гриби разом з водою поміщаємо в каструлю і варимо в ній без солі до готовності. Якщо гриби у вас свіжі, то їх можна варити відразу, не замачівая. Тепер займемося локшиною. Беремо пів склянки води, яйця і сіль. Все добре перемішуємо. Поступово вливаємо суміш в борошно. Замішуємо тісто щільне, загортаємо його рушник і залишаємо для набухання на 20-30 хвилин. Коли тісто набрякло, розгортаємо його в пласт товщиною 1-1,5 см і нарізаємо смужками шириною 3-4 см. Потім смужки шаткуємо у вигляді локшини. Посипаємо локшину борошном і даємо підсохнути. Поки локшина підсихає, нарізаємо овочі - моркву і цибулю дрібною соломкою і пасеруємо на олії. Грибний бульйон відціджуємо і додаємо в нього овочі. Слідом за овочами, вже в киплячий бульйон додаємо локшину. Якщо локшина занадто борошниста, а ви хочете отримати прозорий суп, то спочатку опустіть її в друшляку під гарячу воду на пару секунд. Додаємо в суп перець і сіль за смаком. Лавровий лист краще не класти, інакше його аромат переб'є грибний. Варимо все до готовності, не надто інтенсивно помішуючи, щоб не розкришити локшину. У самому кінці посипаємо суп зеленню і подаємо на стіл зі сметаною. Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Гриби/Локшина Блюдо: Супи Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Запевняємо вас, приготування цього кулінарного шедевра не відніме у вас багато часу і сил, якщо будете все робити правильно. А щоб дізнатися, як приготувати Суп-локшина домашня на грибному бульйоні самостійно вдома, вам підкаже детальний рецепт з фото. Як готується це чудове блюдо, читайте в описі і дотримуйтесь порад і правилам. Класичний склад інгредієнтів ви з легкістю можете доповнити за своїм бажанням, адже кулінарія - мистецтво, засноване на досвіді та експериментах. Суп-локшина домашня на грибному бульйоні - простий спосіб втамувати голод навіть самого вибагливого в їжі людини. Своїми враженнями про процес готування і получившимся результатом поділіться з учасниками нашого сайту в розділі коментарів. Ви можете оцінити рецепт приготування автора за п'ятибальною шкалою. Бажаємо вам, щоб всі ваші старання були так само гідно оцінені вашими дегустаторами. |
||
Категорія: Супи
Переглядів: 355