Час приготування: 3 ч. 0 хв
Трішечки зусиль і чудовий суп, родом з Праги, прямо у вас на столі. Не любити його неможливо, густий і ситний, а до того ж виглядає настільки привабливо, що не пройдеш мимо!
Опис приготування:
Перед вами класичний рецепт приготування супу в хлібі по-чеськи. Із зазначених інгредієнтів можна приготувати чотири порції ароматного і густого супчика в хлібі. До речі, якщо не бажаєте паритися з приготуванням хліба - можете його купити в магазині (беріть свіжий хліб, краще сірий). Гарного дня і удачі!
Призначення:
На обід
Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина/Мука і тісто/Мука
Блюдо:
Супи
Географія кухні:
Країни Європи/Чеська
Інгредієнти:
- Яловичина - 1 Кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 Штуки
- Морква - 3 Штуки
- Часник - 10 зубчиків
- Томатна паста - 5 Ст. ложок
- Аджика - 5 Ст. ложок
- Борошно - 4 Ст. ложки
- Масло вершкове - 100 Грам
- Картопля - 5 Штук
- Коріння - 5 Штук (для бульйону)
- Ковбаса салямі - 100 Грам
- Сіль - За смаком
- Паприка - За смаком
- Мед - 4 чайні ложки
- Борошно житнє - 800 Грам
- Дріжджі - 5 чайних ложок
Кількість порцій: 4
Як приготувати Суп в хлібі по-чеськи

М'ясо викладаємо в холодну воду. Бульйон варимо 3-4 години, через півтори години після приготування додайте сіль і перець за смаком.

Воду змішайте з медом.

Окремо змішайте всі сухі інгредієнти і додайте їх у воду, також додайте 4 ст.л. солі. Накрийте плівкою і залиште так на 15 хвилин.

Присипте поверхню борошном і замісіть тісто, додавайте пшеничне борошно, поки тісто не почне відлипати від рук. Миску змастіть рослинною олією і залиште тісто на годину під кришкою. Сформуйте з тіста кульки і залиште на папері для випікання під рушником на 1 годину. Тісто підніметься.

Збризніть тісто водою і помістіть на 1 хвилину в розігріту до 260 градусів грубку, зробивши невеликий, неглибокий надріз на поверхні. Потім дістаньте і повторіть процедуру ще двічі. Після чого залиште тісто в духовці на 15 хвилин до появи рум'яної скоринки.

Зріжте верхівку з випеченого хліба за допомогою ложки, видаліть всю м'якоть.

На сковороді розтопіть вершкове масло, обсмажте порізану дрібно цибулю і часник, до золотистої скоринки. Додайте моркву, смажте ще 7 хвилин. Потім кладемо аджику і томатну пасту, посипаємо паприкою, перемішуємо і тушкуємо 10 хвилин.

На окремій сковороді обсмажте муку у вершковому маслі до коричневого кольору, стежте уважно - не повинно бути грудочок.

Вийміть м'ясо з бульйону, засипте в бульйон картоплю кубиками проваріть 10 хвилин. Додайте зажарку, варіть ще 7 хвилин, потім поступово засипте борошно і покришене шматочками м'ясо. Також додайте порізане кубиками салямі. Варіть ще 5 хвилин.

Заливаємо готовий суп в хлібні горщики, зверху присипаємо зеленню. Смачного!
Як готується це прекрасне блюдо, ви зможете дізнатися, вивчивши детальний рецепт з фото. Приготування займе у вас мало часу і зусиль, якщо ви будете слідувати всім перерахованим рекомендацій і порад. Суп в хлібі по-чеськи - простий і дешевий спосіб порадувати своїх домочадців. Не забувайте піклуватися про своє здоров'я і фігуру, тому завжди намагайтеся підраховувати калорійність входять до складу виробу продуктів. Тепер ви знаєте, як робити Суп в хлібі по-чеськи в домашніх умовах, можете поділитися з усіма фотографією отриманого шедевра і залишити свій коментар для автора.