Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Юшка з голови судака

Юшка з голови судака

Юшка з голови судака
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Нещодавно виявив цікавий рецепт приготування юшки з голови судака. Додав трохи від себе, щоб вуха вийшла наваристий і ароматні.

Опис приготування:
Юшка з голови судака готується дуже просто. Спочатку готуємо бульйон з плавників, хвоста, голови, після додаємо в нього інші інгредієнти. Останнім додаємо філе судака.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Риба і морепродукти/Судак
Блюдо: Супи/Юшка

Інгредієнти:
  • Судак - 500 Грам
  • Картопля - 3 Штуки (середнього розміру)
  • Цибуля - 1 Штука
  • Морква - 1 Штука
  • Лимони - 1/2 Штуки
  • Зелень - 1 Штука
  • Вода - 2 Литра
  • Сіль - За смаком

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Юшка з голови судака
Юшка з голови судака Починаємо з риби. Потрошимо, чистимо, промиваємо в холодній воді, нарізаємо на кілька шматків. З голови видаляємо очі, вирізаємо зябра. Обсипаємо все сіллю, перцем, дрібно нарізаною зеленню. Юшка з голови судака Нарізаємо цибулю, натираємо і обсипаємо їм шматочки риби. Видавлюємо половинку лимона на рибу. Юшка з голови судака Кладемо хвости, плавники, голову в каструлю з водою, ставимо вариться. Бульйон буде вариться хвилин сорок. Юшка з голови судака Тепер виймаємо голови, проціджуємо в бульйон, викидаємо (у судака дуже гострі зуби). Додаємо нарізану кубиками картоплю і моркву. Тримаємо на вогні 15 хвилин. Юшка з голови судака Додаємо солі за смаком і кидаємо в каструлю філе риби. Варимо протягом десяти хвилин. Страва готова, можна подавати до столу.

Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Юшка з голови судака вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Юшка з голови судака, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь!
Категорія: Супи Переглядів: 378   
Схожі рецепти страв з фото:
Юшка з осетра
Юшка з судака
Юшка з голови сьомги
Юшка ростовська
Судак у фользі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.