Час приготування: 40 хв
Рецепт приготування супу з сушених грибів (білих). Суп виходить незвичайно ароматним і смачним.
Опис приготування:
Основним інгредієнтом для приготування такого супу є гриби. Найкраще сюди підійдуть білі гриби.
Призначення:
На обід
Основний інгредієнт:
Гриби/Білі гриби
Блюдо:
Супи
Географія кухні:
Російська кухня
Інгредієнти:
- Картопля - 2 Штуки
- Сушені гриби - 50 Грам
- Зелень - - За смаком
- Масло вершкове - 30 Грам
- Локшина - 50 Грам
- Лавровий лист - 1 За смаком
- Морква - 1 Штука
Кількість порцій: 1
Як приготувати Суп із сушених білих грибів

1. У першу чергу замочимо гриби. Сушені гриби добре замочувати на цілу ніч, а вранці спокійно починати варити суп.

2. Гриби повинні стати м'якими. Воду, в якій замочували гриби, залишити для бульйону. Далі, основним секретом даного супу є - обсмажування грибів (десять хвилин на рослинній олії). Потім гриби заллємо водою і поставимо варитися. Солимо за смаком.

3. Тепер треба трохи підрум'янити локшину. Так локшина НЕ БУДЕ розварюватися в процесі варіння.

4. Очищаємо картоплю і нарізаємо невеликими шматочками. Потім додамо картоплю в суп.

5. Очистимо морква, натремо її на терці (обсмажити в олії, в якому обсмажували гриби) і додамо в суп. Сушену зелень і лавровий лист додамо хвилин за п'ять до закінчення варіння. Хвилин п'ятнадцять даємо настоятися.
За цим рецептом приготувати Суп із сушених білих грибів дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Суп із сушених білих грибів просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені.