Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Грибна локшина

Грибна локшина

Грибна локшина
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Неперевершене, ароматне і поживне перше блюдо з печерицями та локшиною. Ідеально підійде для обіду в домашньому колі. Готується швидко, просто і без зайвих зусиль.

Опис приготування:
Це класичний рецепт приготування грибної локшини. Виходить наваристий і ситний супчик із чудовим ароматом. До речі, невелика хитрість - якщо хочете, щоб бульйон був прозорим, попередньо ошпарити локшину в окремій каструлі. Для цього кип'ятимо літр води і опускаємо туди локшину, помішуючи доводимо до кипіння, потім відкидаємо на друшляк. Після чого локшина відправляється в суп. Удачі!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Гриби/Шампіньйони/Локшина
Блюдо: Супи

Інгредієнти:
  • Печериці - 250 Грам
  • Картопля - 2 Штуки
  • Локшина домашня - 100 Грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Олія - ??100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Грибна локшина
Грибна локшина Картоплю ріжемо кубиками, а печериці - середніми шматочками. Грибна локшина Дрібно наріжте цибулю. Грибна локшина Налийте в каструлю 2 літри води, доведіть її до кипіння і додайте картоплю і печериці. Посоливши, варіть під кришкою 20 хвилин. Грибна локшина Обсмажте на олії цибулю до прозорості. Грибна локшина Додайте гриби і смажте разом з цибулею 20 хвилин на повільному вогні. Грибна локшина Додайте до картоплі обсмажені гриби, доведіть суп до кипіння. Грибна локшина Кладемо в суп локшину і варимо до готовності, 5-7 хвилин. Грибна локшина Спробуйте суп на сіль, за необхідності додайте спеції. Готовий суп повинен настоятися під кришкою 20 хвилин. Грибна локшина Смачного!
Візьміть собі на замітку як приготувати Грибна локшина. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Грибна локшина в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям!
Категорія: Супи Переглядів: 490   
Схожі рецепти страв з фото:
Суп-локшина домашня на грибному бульйоні
Локшина домашня
Грибний суп з локшиною
Локшина по-флотськи
Молочна локшина
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.