Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Грибний суп з сочевицею

Грибний суп з сочевицею

Грибний суп з сочевицею
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Для цього супу підійдуть будь-які гриби, можна використовувати лісові, можна - шампіньйони, як не крути, суп виходить чудовий. Присутність в супі сочевиці робить страву ситним і ароматним.

Опис приготування:
Це класичний рецепт приготування грибного супу з сочевицею. Суп буде більш ароматним, якщо його варити з лісовими грибами, але і з печерицями теж нічого. Якщо хочете, можете додати кубик грибного бульйону - суп стане ще насиченішим. Суп з сочевицею подається до столу, присипаний зеленню і зі сметаною. Удачи в приготуванні!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Овочі/Боби/Гриби/Шампіньйони/Сочевиця
Блюдо: Супи

Інгредієнти:
  • Сочевиця червона - 3/4 склянки
  • Печериці - 300 Грам
  • Морква - 2 Штуки
  • Картопля - 2-3 Штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Олія - ??За смаком

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Грибний суп з сочевицею
Грибний суп з сочевицею Підготуйте все необхідне, овочі промийте. Грибний суп з сочевицею У підсоленій воді відваріть сочевицю майже до готовності, додайте картоплю, порізану кубиками. Грибний суп з сочевицею Лук обсмажте 5 хвилин на сковороді. Грибний суп з сочевицею Моркву наріжте кружальцями. Грибний суп з сочевицею Додайте моркву до цибулі, смажте ще 5 хвилин. Потім перекладіть овочі в тарілку. Грибний суп з сочевицею Печериці ріжемо пластинками. Грибний суп з сочевицею Обсмажте шампіньйони на сковороді майже до готовності. Сіль і перець за смаком. Грибний суп з сочевицею У каструлю кладемо цибулю, моркву та гриби. Доводимо до кипіння і варимо ще 5 хвилин, знімаємо суп з плити. Даємо йому настоятися 20 хвилин. Грибний суп з сочевицею При подачі присипте суп зеленню. Смачно його подати зі сметаною. Смачного!
Ви не випадково забрели на сторінку, де знаходиться опис того, як готувати Грибний суп з сочевицею в домашніх умовах. Хочете спробувати це неповторне блюдо? Тоді вперед! Прослідкуйте, які продукти містить вищеописаний список інгредієнтів, і купіть все потрібне в магазині. Якщо не подобається класичний склад - можете спробувати приготування на свій розсуд, але за відсутності досвіду в кулінарії, краще нічого не міняти. Потім розгляньте рецепт приготування по кроках, вивчаючи фото кожної окремої дії. У вас вийде смачний Грибний суп з сочевицею, якщо будете дотримуватися всі описані правила. Вивчивши рецепт, приступайте до справи, але завжди підглядайте в записі, щоб не забути, як зробити той чи інший крок. Тепер ви знаєте, простий спосіб здивувати близьких своїм кулінарним мистецтвом! Але не забувайте враховувати калорійність всіх вхідних у виріб продуктів, щоб уникнути проблем зі здоров'ям і зайвою вагою.
Категорія: Супи Переглядів: 394   
Схожі рецепти страв з фото:
Суп-пюре з сочевицею
Печериці у вині
Картопля тушкована з грибами
Вегетаріанський грибний соус
Грибний суп з локшиною
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.