Жур![]() Час приготування: 19 ч. 0 хв Жур - це страва, яке відноситься до польської та білоруської національної кухні. Суп готується на основі вівсяної цежі. Володіє своєрідним, кислуватим смаком. Поєднується з запеченою картоплею. Опис приготування: Вашій увазі - рецепт приготування жура. Традиційний суп з білоруської та польської кухні. Головним інгредієнтом супу є - цежа, яка готується з потовчених вівсяних пластівців замочених в кип'яченій воді. Подбайте про це заздалегідь, так як цежа повинна настоятися в теплому місці 24 години. Найкраще наполягати в керамічному посуді, але підійде і емальований. До журу приготуйте запечена картопля в мундирах. На стіл подавайте, присипавши суп зеленню кропу або петрушки. Гарного дня! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Крупи/Вівсянка Блюдо: Супи Географія кухні: Країни Європи/Польська/Республіки СРСР/Білоруська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Жур ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Жур в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Жур самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Супи
Переглядів: 928