Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Супи » Жур

Жур

Жур
Час приготування: 19 ч. 0 хв
Жур - це страва, яке відноситься до польської та білоруської національної кухні. Суп готується на основі вівсяної цежі. Володіє своєрідним, кислуватим смаком. Поєднується з запеченою картоплею.

Опис приготування:
Вашій увазі - рецепт приготування жура. Традиційний суп з білоруської та польської кухні. Головним інгредієнтом супу є - цежа, яка готується з потовчених вівсяних пластівців замочених в кип'яченій воді. Подбайте про це заздалегідь, так як цежа повинна настоятися в теплому місці 24 години. Найкраще наполягати в керамічному посуді, але підійде і емальований. До журу приготуйте запечена картопля в мундирах. На стіл подавайте, присипавши суп зеленню кропу або петрушки. Гарного дня!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Крупи/Вівсянка
Блюдо: Супи
Географія кухні: Країни Європи/Польська/Республіки СРСР/Білоруська

Інгредієнти:
  • Вівсяні пластівці - 1 Стакан
  • Вода - 0,5 Литра
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Сало - 100 Грам
  • Сіль - За смаком
  • Кмин - За смаком
  • Зелень - За смаком (кріп або петрушка)

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати Жур
Жур Приготуємо вівсяну цежу. Вівсяні хлопки потрібно розмолоти в кавомолці або потовкти в ступі. Жур Подрібнені пластівці заливаємо кип'яченою водою і залишаємо в теплому місці на 24 години. Найкраще підійде керамічний посуд. Жур Розчин повинен придбати приємний кислуватий смак. Отриману цежу проціджуємо через сито, відокремивши грубі елементи. Жур Лук промиваємо та нарізаємо дрібними кубиками. Жур Сало дрібно нарізаємо. Жур Розтоплюємо на сковороді сало і на ньому обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. Жур У цежу додайте обсмажену цибулю, дрібку розтертого кмину і сіль. Суп перемішати і закип'ятити. Жур Готовий жур присипте зеленню. Смачного!
Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Жур в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Жур самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими.
Категорія: Супи Переглядів: 928   
Схожі рецепти страв з фото:
Вишневий коктейль
Коктейль з морозива і полуниці
Сирний суп з куркою
Хліб-Омлет
Персиковий джулеп
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.