Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Салати » Салат з рису з серцем і фруктами

Салат з рису з серцем і фруктами

Салат з рису з серцем і фруктами
Час приготування: 30 хв
Рецепт приготування салату з рису, з фруктами і серцем. Тим людям, які стежать за своїм здоров'ям і фігурою даний салат дуже сподобається. У цьому салаті дуже добре поєднуються всі інгредієнти.

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо/Субпродукти/Серце/Крупи/Рис
Блюдо: Салати
Географія кухні: Російська кухня
Дієта: Дієтичне харчування

Інгредієнти:
  • Часник - 2 Часточки
  • Свиняче серце - 600 Грам
  • Петрушка - 3 Штуки (гілочки)
  • Рис - 1 Стакан
  • Ківі - 1 Штука
  • Рослинна олія - ??30 мілілітрів
  • Банани - 1 Штука
  • Сіль - 1 За смаком
  • Апельсин червоний - 1 Штука
  • Червоне сухе вино - 50 мілілітрів

Кількість порцій: 4

Як приготувати Салат з рису з серцем і фруктами
Салат з рису з серцем і фруктами 1. У першу чергу приготуємо серце. Нарізаємо його кружечками поперек (товщина кожного кружечка приблизно два сантиметри). Тепер очищаємо від плівки і судин, видаляємо згустки крові, і в проточній воді гарненько промиваємо. Воді даємо стекти, потім шматочки м'яса посолити, і хвилин п'ять з кожного боку обсмажуємо на сковороді, вогонь повинен бути сильним. Після чого вогонь зменшуємо і додаємо вино. Із закритою кришкою тушкуємо ще приблизно сім хвилин. Салат з рису з серцем і фруктами 2. У проточній воді промиваємо рис (промиваємо поки вода не стане абсолютно прозорою). У каструльку з водою всипаємо рис і ставимо варитися на сильному вогні. Як тільки закипить вода, вогонь зменшуємо і хвилин дванадцять варимо з щільно накритою кришкою (Не розмішувати). Коли рис звариться, викладаємо його в тарілку до шматочках серця. Салат з рису з серцем і фруктами 3. Очищаємо від шкірки апельсин (у нашому рецепті апельсин червоний), і кружечками його нарізаємо. Пару кружечків апельсина кладемо біля рису. Салат з рису з серцем і фруктами 4. Від шкірки очищаємо ківі і банан, нарізаємо кружечками. Шматочки банана і ківі викладаємо в тарілку. Салат з рису з серцем і фруктами 5. Салат прикрашаємо зеленню, додаємо часник. Рис можна полити соусом де відварюють серце.

Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Салат з рису з серцем і фруктами. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Салат з рису з серцем і фруктами. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів.
Категорія: Салати Переглядів: 215   
Схожі рецепти страв з фото:
Легкий салат з рису, курки і фруктів
Салат із серцем
Салат зі свинячого серця
Фруктовий салат з апельсинами
Угорські млинчики з серцем
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.