Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Конфітюр з абрикосів

Конфітюр з абрикосів

Конфітюр з абрикосів
Час приготування: 12 год. 0 хв
Конфітюр з абрикосів - обладнаний, чудовий, ніжний, смачний-пресмачний, найулюбленіший. Які ще підібрати епітети, щоб висловити мою любов до абрикосу та конфітюр з нього? :) Спробуйте!

Опис приготування:
Конфітюр з абрикосів добре використовувати в начинки і прошарки тортів. Сир, булочки, навіть простий бутерброд з маслом сильно виграють від союзу з конфітюром з абрикосів. Головне завдання, щоб в кінцевому результаті конфітюр з абрикосів вийшов желеподібної консистенції. Співвідношення цукру і плодів можна змінювати на свій розсуд. Успіхів!


Основний інгредієнт:
Фрукти/Абрикос

Інгредієнти:
  • Абрикос - 1 Кілограм (сорт розколу)
  • Цукор - 800 Грам
  • Пектин - 1 Штука (пакетик)

Кількість порцій: 10

Як приготувати Конфітюр з абрикосів
Конфітюр з абрикосів Для конфітюру взяти великі абрикоси сорту розколу. Конфітюр з абрикосів Абрикоси помити, порізати на дольки. Конфітюр з абрикосів Засипати цукром і залишити на 4 години або на ніч, щоб абрикоси дали сік. Конфітюр з абрикосів Конфітюр довести до кипіння, варити 5 хвилин на слабкому вогні. Відставити охолоджуватися на 4 години. Конфітюр з абрикосів Додати пектин і проварити конфітюр ще 10 хвилин. Конфітюр з абрикосів Блендером подрібнити конфітюр до однорідної консистенції. Конфітюр з абрикосів Смачного!
Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Конфітюр з абрикосів raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Конфітюр з абрикосів на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру.
Категорія: Різне Переглядів: 314   
Схожі рецепти страв з фото:
Яблучний конфітюр
Конфітюр з вишні
Конфітюр з черешні
Абрикосовий конфітюр
Пастила з абрикосів
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.