Конфітюр з абрикосів![]() Час приготування: 12 год. 0 хв Конфітюр з абрикосів - обладнаний, чудовий, ніжний, смачний-пресмачний, найулюбленіший. Які ще підібрати епітети, щоб висловити мою любов до абрикосу та конфітюр з нього? :) Спробуйте! Опис приготування: Конфітюр з абрикосів добре використовувати в начинки і прошарки тортів. Сир, булочки, навіть простий бутерброд з маслом сильно виграють від союзу з конфітюром з абрикосів. Головне завдання, щоб в кінцевому результаті конфітюр з абрикосів вийшов желеподібної консистенції. Співвідношення цукру і плодів можна змінювати на свій розсуд. Успіхів! Основний інгредієнт: Фрукти/Абрикос Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Конфітюр з абрикосів ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Конфітюр з абрикосів raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Конфітюр з абрикосів на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру. |
||
Категорія: Різне
Переглядів: 314