Гювеч![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Гювеч - це таке овочеве рагу, яке відносять до балканської кухні. Нижче викладаю рецепт гювеч з фото, сподіваюся він вам сподобається. Опис приготування: Для приготування гювеч, вам знадобиться спеціальний глиняний горщик (який теж називається гювеч). Класичний рецепт приготування гювеч нескладний - треба тільки правильно обсмажити цибулю, баклажан і додати відповідну кількість спецій. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі Географія кухні: Країни Європи/Болгарська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Гювеч ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Гювеч -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Гювеч будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок. |
||
Категорія: Різне
Переглядів: 340