Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Гювеч

Гювеч

Гювеч
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Гювеч - це таке овочеве рагу, яке відносять до балканської кухні. Нижче викладаю рецепт гювеч з фото, сподіваюся він вам сподобається.

Опис приготування:
Для приготування гювеч, вам знадобиться спеціальний глиняний горщик (який теж називається гювеч). Класичний рецепт приготування гювеч нескладний - треба тільки правильно обсмажити цибулю, баклажан і додати відповідну кількість спецій.

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
Овочі
Географія кухні: Країни Європи/Болгарська

Інгредієнти:
  • Кабачок - 1 Штука
  • Баклажан - 1 Штука
  • Картопля - 2 Штуки
  • Солодкий перець - 2 Штуки
  • Помідори - 4 Штуки
  • Цибуля - 1 Штука
  • часник - 3 зубчики
  • Петрушка - 4 Штуки
  • Кріп - 4 Штуки
  • Оливкова олія - ??4 Ст. ложки
  • Біле сухе вино - 200 мілілітрів
  • Спеції - Грам (Чабер, лавровий лист, чорний перець, за смаком)

Кількість порцій: 2

Як приготувати Гювеч
Гювеч Обсмажуємо нарізаний соломкою цибулю на олії до рум'янцю. Гювеч Нарізаємо солодкий перець великими шматочками. Баклажан, картопля очищаємо і нарізаємо кубиками. Гювеч Додаємо перець до цибулі, обсмажуємо все разом, поки перець не стане м'яким. Гювеч Викладаємо цибулю і перець в горщик. Гювеч Зверху викладаємо картоплю. Гювеч Обсмажуємо баклажани на маслі, що залишилося після смаження цибулі. У горщик додаємо нарізану кубиками кабачок. Тепер можна додавати спеції. Перець, чабер додаємо за смаком. Гювеч Поверх кабачків викладаємо помідори. Попередньо їх потрібно обдати окропом, очистити від насіння і шкірки. Зверху викладаємо баклажани. Гювеч Подрібнюємо на тертці часник, нарізаємо зелень, посипаємо всім цим овочі. Гювеч У горщик вливаємо воду або вино. Гювеч Ставимо горщик в духовку на максимальну температуру. Через 15-20 хвилин рідину в горщику почне закипати. Після цього температуру можна знизити до 200 градусів. Залишаємо горщик в духовці на годину.

На цій сторінці представлений простий, але в теж час дуже смачний рецепт. Гювеч -досить відоме блюдо серед любителів добре поїсти. Однак якщо ви хочете знати, як приготувати його в домашніх умовах, наберіться терпіння і виконуйте наших рекомендацій. Щоб прискорити і полегшити приготування цього кулінарного виробу, радимо вам дотримуватися наступних правил. Перед початком роботи, обов'язково вивчіть список необхідних продуктів - якщо чогось не вистачає, придбайте це в магазині. Крім того, класичний склад інгредієнтів може змінюватися на ваш розсуд і смак. Далі прочитайте рецепт приготування повністю і почніть виконувати кожен крок по порядку, не забуваючи дивитися на фото, яке допомагає краще зрозуміти, як зробити ту чи іншу дію. Провівши експеримент і з'ясувавши, як готується Гювеч будинку, ви можете сміливо висловлювати свої враження та поради в розділі коментарів. Таке чудове хобі як кулінарія привнесе яскравих відчуттів у ваше життя і допоможе прикрасити ваш домашній затишок.
Категорія: Різне Переглядів: 340   
Схожі рецепти страв з фото:
Баклажани по-грузинськи
Печеня в горщиках по-вегетаріанськи
Гювеч в мультиварки
Гювеч по-болгарськи
Гювеч по-турецьки
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.