Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Фінські хвіртки

Фінські хвіртки

Фінські хвіртки
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Як приємно іноді з'їсти смачний печена пиріжок, а ще приємніше зробити його своїми руками. Фінські хвіртки, їх неповторний смак і оригінальне виконання не залишать вас байдужими до цієї страви.

Опис приготування:
Рецепт приготування фінських хвірток читайте в нашому рецепті. Пориньте в культуру фінів і приготуйте пиріжки, які не схожі на класичні.

Призначення: На сніданок/Ситний сніданок/На полуденок

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Географія кухні: Країни Європи/Фінська

Інгредієнти:
  • Борошно житнє - 1 Стакан
  • Борошно пшеничне - 1 Стакан
  • Кефір - 1 Стакан
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Картопля - 5 Штук
  • Сметана - 2 Ст. ложки (1 ст. ложка - на пюре, 1 ст. ложка - на змазування пиріжків при випіканні)
  • Яйце - 1 Штука
  • Вершкове масло - 150 Грам (50 грам - на пюре, 100 грам - на змазування готових пиріжків)
  • Спеції - За смаком

Кількість порцій: 4

Як приготувати Фінські хвіртки
Фінські хвіртки Рецепт страви фінські хвіртки з фото: 1. Очищаємо і відварюємо картоплю в підсоленій воді до готовності. Відварену картоплю розминаємо в пюре, додаємо до пюре вершкове масло і сметану. За бажанням можете додати які-небудь приправи. Остужаем. Фінські хвіртки 2. Готуємо тісто. Для цього борошно житнє і пшеничне необхідно просіяти, а потім змішати, посолити і додати кефір. Місимо тісто, воно повинно вийти злегка липким. Фінські хвіртки 3. З отриманого тесту катаємо ковбаску і розрізаємо на невеликі частини. З них тонко катаємо коржики. Фінські хвіртки 4. У центр викладаємо підготовлену пюре і формуємо своєрідну кошичок з тіста, заліплюючи його по краю. Фінські хвіртки 5. Викладаємо отримані пиріжки на деко, на який попередньо поклали папір для випікання. Фінські хвіртки 6. Яйце необхідно злегка збити зі сметаною і змастити ним відкриті частини пюре. Фінські хвіртки 7. Духовку розігріваємо до 180 0С і запікаємо наші пиріжки близько 20-30 хвилин до золотистої скоринки. Щоб пиріжки були ще смачніше їх краще всього змастити попередньо розтопленим вершковим маслом з усіх боків. Фінські хвіртки в домашніх умовах готові до вживання!
Ви давно хотіли з'ясувати, як приготувати Фінські хвіртки самостійно вдома? Наш простий рецепт допоможе вам у цьому. Фото кожного кроку досконально описує, як готується зацікавило вас блюдо. Приготування - справа привабливу і цікаве. Не сумнівайтеся, це найсмачніший рецепт приготування. Але, звичайно ж, ви самі можете придумати, як змінити класичний склад інгредієнтів і додати частинку своєї фантазії в ваш домашній кулінарний продукт. Тепер ви знаєте, як зробити Фінські хвіртки. Намагайтеся враховувати калорійність окремих складових страви, щоб не набрати зайву вагу. Улюблена усіма кулінарія та здоровий спосіб життя повинні поєднуватися разом!
Категорія: Різне Переглядів: 266   
Схожі рецепти страв з фото:
Пиріжки картопляні з капустою
Тісто для хвірток
Листкові пиріжки з вишнею
Хвіртки з пшоном
Хвіртки з сиром
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.