Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Козинаки з волоських горіхів

Козинаки з волоських горіхів

Козинаки з волоських горіхів
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Це чудове грузинське ласощі можна приготувати на будь дитяче свято, а також на Новий рік чи Різдво. Воно сподобається всім без винятку, а діти залишаться від нього в повному захваті.

Опис приготування:
Ну який же дитина відмовиться від смачних козинаків, навіть дорослі із задоволенням їдять це корисне ласощі родом із сонячної Грузії. А якщо вам цікаво, як приготувати козинаки з волоських горіхів, то я із задоволенням розповім вам про це. Насправді важкого тут абсолютно нічого немає, єдине, що забере у вас досить багато часу - це подрібнення самих горіхів. В іншому, зробити козинаки з волоських горіхів в домашніх умовах зовсім не складно, зате радості таке частування принесе масу як вам, так і вашим діткам.

Призначення: Для дітей/На полуденок/На десерт/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Горіхи/Волоські горіхи
Блюдо: Десерти
Географія кухні: Республіки СРСР/Грузинська

Інгредієнти:
  • Горіхи волоські - 1 Кілограм
  • Мед - 500 Грам
  • Пудра цукрова - 2 Ст. ложки

Кількість порцій: 10-12

Як приготувати Козинаки з волоських горіхів
Козинаки з волоських горіхів Для початку вибираємо правильні волоські горіхи, вони повинні бути світлими і свіжими. Козинаки з волоських горіхів Тепер найскладніше: горіхи потрібно подрібнити. Звичайно, це можна зробити і в блендері, але результат завжди виходить краще, якщо подрібнювати горіхи ножем. Козинаки з волоських горіхів Горіхи не повинні нагадувати по консистенції крихту, а бути трохи більшими. Козинаки з волоських горіхів Тепер висипаємо подрібнені горіхи в каструльку з товстим дном або в сковороду і обсмажуємо їх без додавання олії, періодично помішуючи. Смажити потрібно приблизно 10-12 хвилин. Козинаки з волоських горіхів Далі ми викладаємо мед в товстостінну каструльку і змішуємо його з цукровою пудрою. Козинаки з волоських горіхів Ставимо каструльку на середній вогонь і нагріваємо масу, помішуючи, але не доводимо її до кипіння. Козинаки з волоських горіхів Знімаємо каструлю з вогню і продовжуємо заважати мед, поки він не почне остигати і загусати. Коли мед майже охолоне, його знову потрібно нагріти і остудити, так повторюємо два рази, тобто всього ми нагріваємо і охолоджуємо мед тричі. Після цієї процедури ми вчетверте ставимо каструльку на вогонь, як тільки мед трохи підтане, знімаємо його з вогню і викладаємо в каструльку подрібнені горіхи, гарненько все перемішуємо. Козинаки з волоських горіхів Тепер змочуємо велику обробну дошку водою і викладаємо на неї отриману масу, швиденько розгортаємо її змоченою качалкою, поки мед не застиг. У результаті у нас повинен вийти пласт шириною близько 1 см. Козинаки з волоських горіхів Мокрим ножем розрізаємо пласт на невеликі ромбики і викладаємо козинаки на тарілку. Козинаки з волоських горіхів Ось і готово наше частування, до речі, воно досить довго зберігається. Приємного вам апетиту!
Напевно Ви не просто так забрели на цю web сторінку. Ви хотіли б знати, як приготувати Козинаки з волоських горіхів raquo ;. Простий рецепт приготування цієї страви, проте класичні складові зазначених продуктів завжди можна підмінити під власний смак. Це всіма улюблене блюдо, і його приготування принесе домашній затишок і тепло у ваші домівки. Зрозуміти, як приготувати Козинаки з волоських горіхів на домашній кхне, Вам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Якщо вам сподобався цей рецепт, поставте йому свою оцінку і напишіть ваш коментар для автора. Прийміть на замітку, що потрібно вважати калорійність кожного виготовленого страви, і тоді кулінарія стане не просто способом смачно поїсти, але і допоможе дбати про ваше здоров'я і фігуру.
Категорія: Різне Переглядів: 421   
Схожі рецепти страв з фото:
Паштет з квасолі і волоських горіхів
Козинаки з перловки
Козинаки з вівсяних пластівців
Сироедческіе козинаки
Козинаки з рису
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.