Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Яблука в хрусткому тесті

Яблука в хрусткому тесті

Яблука в хрусткому тесті
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Печені яблука - не тільки шалено смачні, але ще і неймовірно корисні. Так, вирішивши поекспериментувати, я приготувала яблука в хрусткому тесті в домашніх умовах незвичайної форми і з начинкою.


Опис приготування:
Що приготувати з листкового тіста і яблук? Ну звичайно яблука в хрусткому тесті в домашніх умовах. Дуже рекомендую цей рецепт, особливо, якщо у вас є готове тісто. У літній період такі слойки стануть чудовою альтернативою звичним пирогів та іншої випічки з яблуками.

Призначення: На обід/На вечерю/На полуденок

Основний інгредієнт:
Фрукти/Яблука/Мука і тісто/Листкове тісто
Блюдо: Страви в тесті

Інгредієнти:
  • Листкове тісто - 1 Кілограм
  • Яблука - 6 Штук
  • Цукрова пудра - За смаком
  • Горіхи - За смаком

Кількість порцій: 8

Як приготувати Яблука в хрусткому тесті
Яблука в хрусткому тесті 1. Для початку слід вимити яблука. Я зазвичай на 1 кг листкового тіста беру 5-6 середніх яблук. І ще, бажано, щоб вони були кисло-солодкими і соковитими. Яблука в хрусткому тесті 2. Виймаємо серцевину і моєму ще раз. Тепер начиняє наші яблука. Я зазвичай використовую ягода, мед і горіхи, але ви можете вибрати в якості начинки все, що завгодно. Яблука в хрусткому тесті 3. Начиняти можна цими ж яблуками (серцевиною, яку витягли) разом з горіхами і медом. Тепер розгортає тісто. З одного кілограма листкової основи можна зробити до 8 яблук (все залежить від розміру плодів). Яблука в хрусткому тесті 4. На середину викладаємо наше начинений яблуко. Розрахуйте тісто, коли будете нарізати пласти, так, щоб його вистачило закрити наше яблуко з усіх боків. Яблука в хрусткому тесті 5. Загортаємо так, як показано на картинці. Яблуко виходить закрите з усіх боків, а верхівку ви можете зробити візерункової за допомогою ножа або кухонних ножиць. Яблука в хрусткому тесті 6. Ось такі виходять наші яблука в хрусткому тесті в домашніх умовах. При подачі посипайте їх цукровою пудрою і їжте разом з будь-яким напоєм.

Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Яблука в хрусткому тесті у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Яблука в хрусткому тісті. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини.
Категорія: Різне Переглядів: 329   
Схожі рецепти страв з фото:
Салат з моркви з яблуками
Фаршировані яблука
Яблука в клярі
Яблука в тесті
Варення з гарбуза з яблуками
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.