Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Сметанне суфле

Сметанне суфле

Сметанне суфле
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Абсолютно простий класичний рецепт сметанного суфле, яке легко готується. Такий десерт відмінно підійде для сніданку і полудня, а також стане улюбленим ласощами для дітей.

Опис приготування:
Я готувала суфле ввечері і залишала його на ніч у холодильнику. Вранці переклала на блюдо і побалувала своєї дитини. Суфле вийшло ніжним і дуже смачним! Спробуйте його приготувати саме за цим рецептом і залишитеся задоволеними.

Призначення: На сніданок/На полуденок

Основний інгредієнт:
Молочні продукти/Сметана
Блюдо: Десерти

Інгредієнти:
  • Сметана - 1 Кілограм
  • Желатин - 30 Кілограм
  • Сироп фруктовий - За смаком
  • Цукор - 1 Склянок
  • Какао - 2 Ст. ложки

Кількість порцій: 6

Як приготувати Сметанне суфле
Сметанне суфле 1. Замочіть желатин і залиште його набухати хвилин на двадцять. Зверніть увагу, що вода повинна бути тільки теплою! Сметанне суфле 2. Потім змішайте сметану з цукром, після чого можна ввести в масу набряклий желатин. Ретельно все розмішайте. Сметанне суфле 3. Я робила суфле різнобарвним. Для цього розділіть масу на дві частини. В одну частину додайте варення (сироп). Я додавала вишневе і доповнювала соком лимона. Суфле перетворилося в прекрасний рожевий колір. У світлу частину можна додати корицю і какао. Сметанне суфле 4. Таке суфле готується в спеціальній формі, яку ви можете вибрати самі. Можна робити суфле шарами. Для цього слід по черзі заливати масу і заморожувати її. У мене вийшло дві частини, одну з яких я заморозила (15 хвилин в морозилці достатньо), після чого додала другу і поставила в холод (по типу желе). Залиште суфле в холодильнику години на три або навіть до ранку. Сметанне суфле 5. Низ суфле можна зробити з шоколаду, а верх посипати какао або також тертим шоколадом. Прикрасити суфле можна фруктами, полити сиропом, карамеллю, шоколадом або згущеним молоком.

Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Сметанне суфле у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Сметанне суфле. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини.
Категорія: Різне Переглядів: 402   
Схожі рецепти страв з фото:
Суфле зі шпинату
Яблучне суфле
Вершкове суфле
Сирне суфле
Шоколадне суфле з какао
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.