Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Чак чак по-татарськи

Чак чак по-татарськи

Чак чак по-татарськи
Час приготування: 40 хв
Якщо ви ще ніколи не пробували чак чак по-татарськи, тоді обов'язково рекомендую приготувати цю страву вдома. Традиційно його роблять тільки на свята, проте вельми складно втриматися від спокуси.

Опис приготування:
Чак чак по-татарськи - це дивовижне блюдо. Однією з головних його особливостей є досить великий термін зберігання - більше місяця. Хоча навряд чи можна встояти і не з'їсти його раніше. Форми можна надавати абсолютно будь-які, як і прикраси.

Призначення: На обід/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Блюдо: Десерти
Географія кухні: Республіки СРСР/Татарська

Інгредієнти:
  • Яйця - 4 Штуки
  • Сіль - 1 Щіпка
  • Борошно - 300-400 Грам
  • Мед - 150 Грам
  • Цукор - 150 Грам
  • Рослинна олія - ??300-400 мілілітрів

Кількість порцій: 6-8

Як приготувати Чак чак по-татарськи
Чак чак по-татарськи 1. Приготувати чак чак по-татарськи в домашніх умовах можна і без урочистого приводу, якщо вже дуже хочеться спробувати цю неймовірну насолоду. Для початку потрібно замісити тісто. З'єднати яйця з дрібкою солі і поступово вводити борошно. Коли тісто стане досить крутим, його потрібно відкласти в сторону приблизно на 20 хвилин. Чак чак по-татарськи 2. Для приготування цієї страви також знадобиться марля. Її необхідно намочити і відправити в морозильник. Чак чак по-татарськи 3. Коли тісто трохи відпочило його можна розкачати. Товщина його повинна бути близько 2 мм. Чак чак по-татарськи 4. Гострим ножем акуратно розрізати тісто на смужки. Чак чак по-татарськи 5. Потім досить тривалий і копіткий процес - кожну смужку потрібно нарізати так, щоб вийшли невеликі брусочки. Чак чак по-татарськи 6. У каструлі з товстим дном або сотейнику нагріти рослинне масло (воно має бути розпечене). По черзі відправляти туди брусочки тесту, злегка обсмажуючи. Кожна партія буде смажитися близько 3 хвилин, не більше того. Тісто не повинно горіти і ставати коричневим. Далі обсмажені брусочки слід викласти на паперову серветку, щоб прибрати залишки масла. Чак чак по-татарськи 7. З'єднати цукор з медом і відправити на вогонь. Довести до кипіння і трохи проварити сироп. Чак чак по-татарськи 8. Готовий сироп з'єднати з тістом і ретельно перемішати. Чак чак по-татарськи 9. Підготовленою заздалегідь марлею застелити глибоку тарілку або блюдо. Швидко викласти тісто з сиропом. Чак чак по-татарськи 10. Зверху накрити тарілкою і щільно притиснути. Потім конструкцію перевернути і акуратно зняти марлю. Чак чак по-татарськи в домашніх умовах може бути абсолютно будь-якої форми. Зробити це можна за допомогою тієї ж марлі, знову змочивши її. Найскладніше - це дати можливість блюдо постояти 2 дні, а потім почати дегустацію.

Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Чак чак по-татарськи. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Чак чак по-татарськи. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів.
Категорія: Різне Переглядів: 328   
Схожі рецепти страв з фото:
Перемячі по-татарськи
Кистибий по-татарськи
Ечпочмак по-татарськи
Шашлик по-татарськи
Хворост по-татарськи
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.