Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Пастила з яблук

Пастила з яблук

Пастила з яблук
Час приготування: 12 год. 0 хв
Пастила з яблук готується з яблук сорту Антонівка raquo ;. Цей кисло-солодкий сорт яблук ідеально підходить для кулінарних цілей. Яблука треба запекти цілком, щоб м'якоть не потемніли. Хочете спробувати?

Опис приготування:
Пастила з яблук готується на перший погляд дуже складно, насправді основна складність полягає в тому, щоб добре висушити пастилу. Для цього треба підтримувати в духовці досить низьку температуру. Якщо ваша піч не зовсім досконала, то низьку температуру можна підтримувати тільки відкриваючи духовку. Пастила з яблук виходить ароматна і тягуча. Нові ласощі добре освоїти у відпустці, може бути на дачі, коли у вас є час стежити за процесом, а краще доручити зробити пастилу з яблук улюбленої бабусі.


Основний інгредієнт:
Фрукти/Яблука
Блюдо: Десерти
Географія кухні: Російська кухня
Дієта: Вегетаріанське харчування

Інгредієнти:
  • Яблучне пюре - 500 Грам
  • Цукор - 170 Грам
  • Яйце - 1 Штука (білок)
  • Цукрова пудра - 30 Грам (на обсипання)

Кількість порцій: 5-7

Як приготувати Пастила з яблук
Пастила з яблук Запекти яблука цілком, вийняти м'якоть, подрібнити блендером. Пастила з яблук У теплу пюре додати цукор, перемішати. Пастила з яблук Пюре охолодити, щоб краще збивати, додати білок і збивати ще 5-7 хвилин. Пастила з яблук Яблучна маса повинна збільшитися в 2-3 рази і стати білою. Пастила з яблук Масу викласти на деко на пергамент, оптимальна висота шару 3 см. Стакан маси залишити для промазування. Пастила з яблук Сушити 5-8 годин при 70-90 градусах. Пастила з яблук Дістати пастилу з дека, папір зняти з готовою пастили. Пастила з яблук Нарізати пастилу на три рівні смужки. промазати їх відкладеної масою. Пастила з яблук Складаємо пласти один на одного, обмазуємо зовні пастильної масою. Сушимо ще 2 години в духовці. Пастила з яблук Посипати цукровою пудрою. Смачного!
Гідно оцінити Пастила з яблук ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Пастила з яблук, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу!
Категорія: Різне Переглядів: 284   
Схожі рецепти страв з фото:
Пастила яблучна
Пастила
Пастила з абрикосів
Суфле з яблук і сиру
Салат з яблук і бананів
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.