Пастила з яблук![]() Час приготування: 12 год. 0 хв Пастила з яблук готується з яблук сорту Антонівка raquo ;. Цей кисло-солодкий сорт яблук ідеально підходить для кулінарних цілей. Яблука треба запекти цілком, щоб м'якоть не потемніли. Хочете спробувати? Опис приготування: Пастила з яблук готується на перший погляд дуже складно, насправді основна складність полягає в тому, щоб добре висушити пастилу. Для цього треба підтримувати в духовці досить низьку температуру. Якщо ваша піч не зовсім досконала, то низьку температуру можна підтримувати тільки відкриваючи духовку. Пастила з яблук виходить ароматна і тягуча. Нові ласощі добре освоїти у відпустці, може бути на дачі, коли у вас є час стежити за процесом, а краще доручити зробити пастилу з яблук улюбленої бабусі. Основний інгредієнт: Фрукти/Яблука Блюдо: Десерти Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Пастила з яблук ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Гідно оцінити Пастила з яблук ви зможете, якщо самі приготуєте це блюдо будинку. Перш ніж починати приготування, підготуйте всі необхідні продукти і кухонні прилади. Далі уважно прочитайте рецепт приготування та ознайомтесь з фото конкретних дій. Запам'ятавши, як готувати Пастила з яблук, приступайте до справи. Погодьтеся, тут представлений досить простий рецепт. Ваша фантазія дозволить додати до виробу свій неповторний смак і аромат, змінивши класичний склад. Але не забудьте врахувати калорійність всіх інгредієнтів, щоб не нашкодити здоров'ю й фігурі. Поділіться своїми враженнями та ідеями з автором, нехай кулінарія об'єднує людей з усього світу! |
||
Категорія: Різне
Переглядів: 284