Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Різне » Норвезька сьомга-гриль з яйцем, картоплею і водяним крес-салатом

Норвезька сьомга-гриль з яйцем, картоплею і водяним крес-салатом

Норвезька сьомга-гриль з яйцем, картоплею і водяним крес-салатом
Час приготування: 30 хв
Норвезька сьомга-гриль з яйцем, картоплею і водяним крес-салатом - чудове блюдо для званої вечері. Спробуйте!

Опис приготування:
Норвезька сьомга, підкопченим на грилі
400 г норвезької сьомги, без шкіри і кісток
1 жменя соснових голок
Фольга алюмінієва

Соснові голки викласти на середину складеного вдвічі листа фольги. Поверх викласти шматок риби і всі разом загорнути. Укласти в саме гаряче місце гриля, через кілька хвилин, коли почне диміти, пересунути на менш гарячу сторону. Рибу витримувати, поки температура всередині не досягне 55 градусів. Після цього сьомгу викласти на салат.

Заправка з крес-салату водяного
30 мл майонезу
2 уп. промитого водяного кресса
1 ч. л. білого винного оцту
Всі інгредієнти змішати в блендері. Посолити.

Салат
12 шт.мелкого картоплі, відвареного в солоній воді, порізати на половинки
4 шт. яєць, зварити, порізати шматочками
3 ст. л. хрону, натерти на тертці
8 шт. зеленої спаржі, очистити від шкірки, бланшувати, розрізати на 3 частини
Салат можна вибрати за смаком, рекомендується бебі-шпинат, крес водяний, кріп, цибуля-резанец і крес-салат.

Всі інгредієнти, крім зелені, змішати, посолити, приправити оливковою олією і декількома краплями лимонного соку. Заправку з крес-салату водяного (або шпинату) викласти зверху, прикрасити свіжою зеленню.

Призначення: На обід/На природу/На святковий стіл/На швидку руку

Основний інгредієнт:
Риба і морепродукти
Географія кухні: Країни Європи/Норвезька

Інгредієнти:
  • Філе норвезької сьомги без шкіри і кісток - 400 Грам
  • Смерекові голки - 1 пучок (жменю)
  • аллюміневий фольга - 1 Штука
  • Майонез - 30 мілілітрів
  • Водяний крес - 2 Штуки
  • Білий винний оцет - 1 Чайна ложка
  • Дрібний картопля - 12 Штук (відварений у солоній воді)
  • Варені яйця - 4 Штуки
  • Хрін - 3 Ст. ложки (натерти)
  • Зелена спаржа - 8 Штук (білити, розрізати на 3 частини)
  • Салат - За смаком

Кількість порцій: 4
Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Норвезька сьомга-гриль з яйцем, картоплею і водяним крес-салатом в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Норвезька сьомга-гриль з яйцем, картоплею і водяним крес-салатом - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів.
Категорія: Різне Переглядів: 290   
Схожі рецепти страв з фото:
Курячий сандвіч з крес-салатом
Локшина соба з лососем і крес-салатом
Лосось з крес-салатом
Локшина з лососем і салатом
Курка з крес-салатом і редискою
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.