Сік з гарбуза на зиму![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Гарбузовий сік - це неймовірно корисно. Тільки вдумайтеся, він містить: вітаміни групи В1, вітамін Е, С, бета-каротин, калій, залізо, фосфор, магній, сахароза, органічні речовини. Опис приготування: Це найдоступніший і простий рецепт приготування соку з гарбуза на зиму. варто відзначити, що всі пропорції відносні. Цілком вам може знадобиться більше цукру або ж моркви. У процесі варіння, постійно пробуйте сік на цукор. При бажанні, можна додати лимонний сік, що додасть приємну кислинку. Вдалого приготування! Призначення: Для дітей/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Гарбуз Блюдо: Напої/Соки Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Як приготувати Сік з гарбуза на зиму ![]() ![]() ![]() ![]() Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Сік з гарбуза на зиму, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Сік з гарбуза на зиму. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Напої
Переглядів: 1618