Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Напої » Сік з гарбуза на зиму

Сік з гарбуза на зиму

Сік з гарбуза на зиму
Час приготування: 1 ч. 0 хв
Гарбузовий сік - це неймовірно корисно. Тільки вдумайтеся, він містить: вітаміни групи В1, вітамін Е, С, бета-каротин, калій, залізо, фосфор, магній, сахароза, органічні речовини.


Опис приготування:
Це найдоступніший і простий рецепт приготування соку з гарбуза на зиму. варто відзначити, що всі пропорції відносні. Цілком вам може знадобиться більше цукру або ж моркви. У процесі варіння, постійно пробуйте сік на цукор. При бажанні, можна додати лимонний сік, що додасть приємну кислинку. Вдалого приготування!

Призначення: Для дітей/На полуденок

Основний інгредієнт:
Овочі/Гарбуз
Блюдо: Напої/Соки

Інгредієнти:
  • Гарбуз - 1 Штука (середня)
  • Морква - 5-6 Штук
  • Цукор - 10 Ст. ложок (5 ст.л. - на 1 літр)

Кількість порцій: 10

Як приготувати Сік з гарбуза на зиму
Сік з гарбуза на зиму Підготуємо інгредієнти. Морква очищаємо від шкірки. Гарбуз ретельно промиваємо, видаляємо насіння і шкірку. Сік з гарбуза на зиму За допомогою соковижималки отримуємо сік. Сік з гарбуза на зиму Перелийте сік в каструлю, поставте на вогонь. Додайте цукор. На 1 літр соку - необхідно 5 ст. л. цукру. Сік з гарбуза на зиму Сік доводимо до температури 90 градусів ц. т проварюємо ще 5-7 хвилин. Готовий сік розливаємо по стерилізованим банкам і закочує. Смачного!
Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Сік з гарбуза на зиму, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Сік з гарбуза на зиму. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям!
Категорія: Напої Переглядів: 1618   
Схожі рецепти страв з фото:
Компот з гарбуза на зиму
Гарбуз запечена в мультиварки
Пюре з гарбуза на зиму
Гарбуз медова на пару
Гарбуз з апельсином на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.