Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Напої » Квас з хрону і меду

Квас з хрону і меду

Квас з хрону і меду
Час приготування: 1 дн. 14 ч. 0 хв
Він уміє відмінно втамувати спрагу в літню спеку. Крім того, квас їх хрону і меду стане прекрасною основою для всіма улюбленої окрошки. У будь-якому випадку, варто хоча б раз спробувати, щоб оцінити!

Опис приготування:
Ділюся з вами рецептом приготування квасу з хрону і меду в домашніх умовах. З хліба (у мене бородинський) робимо в духовці сухарі. Заливаємо їх окропом на 3 години, потім проціджуємо і додаємо дріжджі, даємо побродити 5-6 годин, кладемо мед і хрін + цукор (за бажанням). Перемішуємо і розливаємо по пляшках, додавши пшоно і родзинки. Зберігаємо дві доби в холодильнику ... і насолоджуємося квасом! Удачі!

Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок

Основний інгредієнт:
Овочі/Хрін/Мед
Блюдо: Напої/Квас

Інгредієнти:
  • Житні сухарі - 800 Грам
  • Вода - 4 Литра
  • Дріжджі свіжі - 20 Грам
  • Мед - 100 Грам
  • Хрін - 100 Грам (тертий)
  • Родзинки - 50 Грам
  • Пшоно - 50 Грам
  • Цукор - 2 Ст. ложки

Кількість порцій: 4

Як приготувати Квас з хрону і меду
Квас з хрону і меду З хлібця приготуйте сухарі в духовці, зазвичай це займає 20-30 хвилин. Потім кладемо сухарі в каструлю і заливаємо їх окропом. Квас з хрону і меду Через 3 години, проціджуємо настій через марлю і додаємо дріжджі, залишаємо на 5-6 годин, щоб почалося бродіння. Після чого мало підігріваємо і кладемо мед і хрін. Квас з хрону і меду До речі, можна робити квас без цукру, але я трошки додав. Тут вже на любителя. Квас з хрону і меду Розлийте квас по пляшках, додавши по кілька родзинок і по щіпці промитого пшона. Пляшки закупорте і зберігайте в холодильнику, в горизонтальному положенні. Через 2 дні квас готовий! Квас з хрону і меду Перед вживанням квас можна ще раз процідити. Смачного!
Спробуйте приготувати Квас з хрону і меду в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Квас з хрону і меду можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів!
Категорія: Напої Переглядів: 411   
Схожі рецепти страв з фото:
Квас Петровський
Квас із чорного хліба
Квас з меду
Квас з житнього хліба
Квас з дріжджів і цукру
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.