Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Напої » Квас з варення

Квас з варення

Квас з варення
Час приготування: 10 ч. 0 хв
Ви здивуєтеся, але з варення виходить чудовий і ароматний квас. Готується цей напій дуже швидко, тут нічого складного. Крім того, квас - це джерело корисних вітамінів!

Опис приготування:
Це класичний рецепт квасу з варення. Вам потрібні такі інгредієнти: варення, швидкодіючі дріжджі, цукор і вода. Варення я використовував малиново-ожинне, якщо у вас такого немає, спробуйте інша подібна. Готовий квас потрібно зберігати в холодильнику, пити охолодженим. Гарного дня!

Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок
Блюдо: Напої/Квас

Інгредієнти:
  • Варення - 500 Грам (малина + ожина)
  • Цукор - 70 Грам
  • Дріжджі - 10 Грам (швидкодіючі)
  • Вода - 5 Літрів

Кількість порцій: 5

Як приготувати Квас з варення
Квас з варення Варення збийте з цукром. Квас з варення До варенню додайте 5 літрів кип'яченої води. Квас з варення Додаємо дріжджі, перемішуємо і залишаємо в теплому місці для бродіння. Квас з варення Через 10 годин зверху з'явиться густа біла піна. Знімаємо її і акуратно, щоб не підняти з дна осад, розливаємо квас в пляшки. Квас зберігаємо в холодильнику. Квас з варення Пийте на здоров'я!
Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Квас з варення - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Квас з варення в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі!
Категорія: Напої Переглядів: 632   
Схожі рецепти страв з фото:
Квас з бородинского хліба
Квас з березового соку
Квас з житнього хліба
Квас з квасного сусла
Квас з ревеню
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.