Квас з ревеню![]() Час приготування: 12 год. 0 хв Традиційний квас із хліба, я думаю, знайомий всім. А от квас з ревеню, у нас готують рідко. Між іншим, дуже навіть хороший напій виходить, освіжаючий і підбадьорливий, настійно рекомендую! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування квасу з ревеню. Цей напій вважається дуже корисним для організму, не кажучи вже про те, що квас просто смачний! Зберігати квас потрібно в холодильнику, в пляшках. Пити завжди охолодженим, так як теплий квас - це вже не те. Удачі вам! Призначення: На природу/Для дітей/На полуденок Блюдо: Напої/Квас Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Як приготувати Квас з ревеню ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати Квас з ревеню швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; Квас з ревеню - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Напої
Переглядів: 467