Гювеч в мультиварки![]() Час приготування: 2 ч. 0 хв Є таке смачне балканське блюдо - гювеч. Зазвичай його готують в горщику, але я вирішив спробувати рецепт приготування гювеч в мультиварки. Опис приготування: Основний інгредієнт страви - яловичина. М'ясо готується в першу чергу, потім можна приступити до підготовки овочів. Нижче представлений покроковий простий рецепт приготування гювеч в мультиварки: 1. Спочатку готуємо м'ясо. Нарізаємо яловичину дрібними кубиками, ретельно поливаємо соєвим соусом, додаємо сіль, перець і залишаємо на півгодини. Поки м'ясо маринується, займемося овочами. 2. Натираємо моркву на тертці. 3. Помідори очищаємо від шкірки і заважаємо блендером до стану пюре. 4. Дрібно нарізаємо гриби. 5. Нарізаємо картоплю кубиками. 6. Чистимо і нарізаємо баклажани соломкою, залишаємо в холодній воді на 10 хвилин. 7. Обсмажуємо м'ясо 20 хвилин в режимі «Випічка», потім тушкуємо 15 хвилин. 8. Коли м'ясо готове, засипаємо зверху овочі (верхнім шаром повинен бути картопля), заливаємо півсклянки води і ставимо в режим Випічка на 40-60 хвилин. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Рагу Географія кухні: Країни Європи/Болгарська Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Гювеч в мультиварки. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Гювеч в мультиварки ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: М'ясні страви
Переглядів: 310