Шашлик з яловичини з ківі![]() Час приготування: 3 ч. 0 хв За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати м'який і соковитий шашлик з яловичини, навіть якщо вам попалося старе, жестковатое м'ясо. Ківі - ідеальний розм'якчувач жорсткого м'яса, переконайтеся самі! Опис приготування: Цей простий рецепт приготування шашлику з яловичини з ківі дуже хороший тим, що з його допомогою можна швидко замаринувати м'ясо. Але - не забувайте, що м'ясо не можна довго тримати в такому маринаді. Ківі розчинить ваше м'ясо, перетворить його в щось на зразок фаршу, зробить його не надто смачним. Тому ківі в маринаді найкраще застосовувати до яловичини. Якщо зробити з ківі пюре - тоді м'ясо замаринується ще швидше. Пробуйте, експериментуйте. Сподіваюся, рецепт шашлику з яловичини з ківі вам сподобається! :) Призначення: На природу Основний інгредієнт: М'ясо/Яловичина Блюдо: Гарячі страви/Шашлик Інгредієнти:
Кількість порцій: 7-8 Як приготувати Шашлик з яловичини з ківі ![]() ![]() ![]() ![]() Шашлик з яловичини з ківі - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Шашлик з яловичини з ківі в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: М'ясні страви
Переглядів: 356