Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Шашлик з яловичини з ківі

Шашлик з яловичини з ківі

Шашлик з яловичини з ківі
Час приготування: 3 ч. 0 хв
За допомогою цього рецепта ви зможете приготувати м'який і соковитий шашлик з яловичини, навіть якщо вам попалося старе, жестковатое м'ясо. Ківі - ідеальний розм'якчувач жорсткого м'яса, переконайтеся самі!

Опис приготування:
Цей простий рецепт приготування шашлику з яловичини з ківі дуже хороший тим, що з його допомогою можна швидко замаринувати м'ясо. Але - не забувайте, що м'ясо не можна довго тримати в такому маринаді. Ківі розчинить ваше м'ясо, перетворить його в щось на зразок фаршу, зробить його не надто смачним. Тому ківі в маринаді найкраще застосовувати до яловичини. Якщо зробити з ківі пюре - тоді м'ясо замаринується ще швидше. Пробуйте, експериментуйте. Сподіваюся, рецепт шашлику з яловичини з ківі вам сподобається! :)

Призначення: На природу

Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина
Блюдо: Гарячі страви/Шашлик

Інгредієнти:
  • Яловичина - 3 Кілограма
  • Ківі - 1 Штука
  • Помідори - 2 Штуки
  • Цибуля ріпчаста - 6 Штук
  • Приправа для шашлику - 1 Ст. ложка
  • Сіль - 0,5 Ст. ложки

Кількість порцій: 7-8

Як приготувати Шашлик з яловичини з ківі
Шашлик з яловичини з ківі Готуємо м'ясо - відокремлюємо плівки і ріжемо на шматочки вашого улюбленого розміру, але не дуже великі. Чистимо і ріжемо цибулю, миємо помідори і розрізаємо на дольки. Ківі очищаємо і нарізаємо не дуже дрібно. Шашлик з яловичини з ківі Відправляємо цибулю, помідори і ківі в каструлю з м'ясом. Посипаємо сіллю і приправами для шашлику. Шашлик з яловичини з ківі Все добре перемішуємо, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися. Закриваємо зверху тарілкою, а на неї ставимо гніт. Максимум через 4 години м'ясо вже потрібно смажити. Ківі має здатність дуже швидко размягчать м'ясо. Шашлик з яловичини з ківі Нанизуємо м'ясо на шампури і смажимо як звичайно.

Шашлик з яловичини з ківі - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати Шашлик з яловичини з ківі в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких.
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 356   
Схожі рецепти страв з фото:
Маринад для шашлику з ківі
Шашлик з ківі
Шашлик по-американськи
Варення з ківі без желатину
Варення з ківі з желатином
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.