Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Яловичина у вершковому соусі

Яловичина у вершковому соусі

Яловичина у вершковому соусі
Час приготування: 45 хв
Ви коли небудь робили яловичину у вершковому соусі? Рекомендую обов'язково спробувати! М'ясо виходить дивно ніжним, ароматним і соковитим. У поєднанні з вашим улюбленим гарніром виходить смачно!

Опис приготування:
Сьогодні я поділюся з вами простіі рецептом приготування яловичини у вершковому соусі. Інгредієнти використовуються найпростіші: пів кіло яловичини, цибуля ріпчаста, морква, зелень, борошно, вершки і масло рослинне. Для початку підготуйте м'ясо, розморозьте і наріжте на порційні шматочки. Потім обсмажте до готовності. Після обсмаження, м'ясо потрібно згасити з морквою та цибулею і зеленню. Фінальний етап - м'ясо з'єднуємо з вершковим соусом, кладемо спеції. Все готово! Приємного дня і удачі!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо/Яловичина/Молочні продукти/Сливки
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Яловичина - 0,5 Кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 1 Штука
  • Морква - 1 Штука
  • Вершки - 200 мілілітрів (10%)
  • Борошно - 1 Ст. ложка
  • Зелень - За смаком (кріп і петрушка)
  • Олія - ??1 Ст. ложка

Кількість порцій: 4

Як приготувати Яловичина у вершковому соусі
Яловичина у вершковому соусі Яловичину промийте та висушіть. Яловичина у вершковому соусі М'ясо нарізаємо на порційні шматочки. Потім обсмажити на олії з двох сторін. Яловичина у вершковому соусі Тепер додайте близько склянки води. Продовжуйте готувати, але в ж під кришкою. Яловичина у вершковому соусі Тим часом, моркву натріть на тертці, а цибулю дрібно поріжте. Яловичина у вершковому соусі Зелень дрібно нарубати. Яловичина у вершковому соусі Борошно розведіть вершками, протріть суміш через сито, перемішайте. Потім додайте вершковий соус до готового м'яса. Посоліть і поперчіть. Яловичина у вершковому соусі Трохи потішив, додайте до м'яса зелень, перемішайте. Яловичина у вершковому соусі Готово! Смачного!
Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Яловичина у вершковому соусі. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Яловичина у вершковому соусі. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів.
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 345   
Схожі рецепти страв з фото:
Тортелліні у вершковому соусі
М'ясо у вершковому соусі
Курячі кульки у вершковому соусі
Індичка у вершковому соусі
Кальмари у вершковому соусі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.