Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Короп запечений в рукаві
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » М'ясні страви » Яловичина, тушкована з рисом і овочами

Яловичина, тушкована з рисом і овочами

Яловичина, тушкована з рисом і овочами
Час приготування: 40 хв
Яловичину, тушковану з рисом і овочами, я спробувала в кафе, мені сподобалося. Зазвичай з м'ясом я використовую рис або капусту, а всі разом ніколи не поєднувала. Вийшло відмінно. Можете взяти шпинат.


Опис приготування:
Яловичина, тушкована з рисом і овочами, - досить приємне, свіже і ситне блюдо. Яловичину для приготування цієї страви беріть вже тушковану. Яловичина готується досить довго, особливо якщо вона не зовсім молода. А весь час приготування страви зажадає від вас від 30 до 40 хвилин. За цей час добре згасити яловичину навряд чи вдасться. Тому в першому кроці або збільшуйте час, або беріть напівфабрикат. Успіхів і приємного апетиту!


Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
М'ясо/Свинина
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Арабська

Інгредієнти:
  • Яловичина - 500 Грам
  • Цибуля - 1 Штука
  • Олія - ??1 Ст. ложка
  • часник - 4 зубчики
  • Свіжий імбир - 50 Грам
  • Помідор - 2 Штуки
  • Капуста або шпинат - 450 Грам
  • Бульйон - 250 Грам
  • Рис - 250 Грам
  • Спеції - За смаком

Кількість порцій: 4

Як приготувати Яловичина, тушкована з рисом і овочами
Яловичина, тушкована з рисом і овочами На розпеченій сковороді в маслі обсмажити яловичину, додати цибулю, часник, імбир і смажити 5 хвилин. Яловичина, тушкована з рисом і овочами Додати перетерті помідори. Яловичина, тушкована з рисом і овочами Додати капусту, частину бульйону і довести до кипіння. Яловичина, тушкована з рисом і овочами Зменшити температуру і тушкувати 15 хвилин, додати, якщо потрібно, спеції. Яловичина, тушкована з рисом і овочами Додайте помитий рис, розмішайте. Яловичина, тушкована з рисом і овочами Долийте бульйон і тушкуйте до готовності рису. Яловичина, тушкована з рисом і овочами Смачного!
Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Яловичина, тушкована з рисом і овочами в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Яловичина, тушкована з рисом і овочами не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх!
Категорія: М'ясні страви Переглядів: 391   
Схожі рецепти страв з фото:
Тушкована яловичина
Свинячі котлети з рисом і овочами
Тушкована яловичина (Boeuf Bourguignon)
Тушкована капуста з рисом
Яловичина в вині з овочами
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.