Свинячі котлети з рисом і овочами![]() Час приготування: 15 хв Рецепт приготування страви під назвою Медальйони raquo ;. Азійське святкову страву для всієї родини. Опис приготування: Обсмажити в сковороді з маслом: дрібно нарізану цибулю, моркву порізану соломкою і червоний перець. Через кілька хвилин додати відварений рис басматі (10 хвилин в киплячій підсоленій воді), приправити за смаком соєвим соусом, а потім покришити арахіс (з невеликою кількістю арахісового масла). Зліпити гуртки зі свинячого фаршу і обсмажити їх до золотистої скоринки. Викласти рис з овочами на тарілки, поверх покласти медальйони raquo ;. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Свинина/Крупи Блюдо: Гарячі страви/Котлети Географія кухні: Азіатська, Східна кухні Інгредієнти:
Кількість порцій: 2 Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Свинячі котлети з рисом і овочами в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Свинячі котлети з рисом і овочами не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх! |
||
Категорія: М'ясні страви
Переглядів: 268