Вірменська долма![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Вірменська долма готується з виноградного листя, фаршу і рису. Подається з мацуном з товченим часником. Свіже листя винограду - щільні, тому їх треба вимочити. Найчастіше використовують консервовані. Опис приготування: Вірменська долма готується як з свіжих, так і з консервованих виноградного листя. Все залежить від того, які ви можете дістати. Ця страва нікого не остаівт байдужим. Насолоджуйтесь! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Фарш Блюдо: Гарячі страви/Долма Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Як приготувати Вірменська долма ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Вірменська долма в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Вірменська долма. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Гарячі страви
Переглядів: 308